Yeni Malatyaspor teknik direktörü Uğur: Bize yakışmıyor!

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, Bayrampaşa karşısında kaybettikleri 2 puanın kendilerine yakışmadığını ifade ederek, 'İlerleyen haftalarda bu takımı hem mental olarak hem de skor olarak üstlere çıkaracağız' dedi.
Bayrampaşa maçıyla ilgili değerlendirmede bulunan tecrübeli teknik adam, "Bu tür puanlar kaybetmek bizim takımımıza yakışmıyor. Bizim hedefimiz Bayrampaşa'dan 3 puan alarak, liderliğimizi devam ettirmekti. Ama bir kural var, yenemiyorsan da yenilmemek önemli. İlerleyen haftalarda bu takımı hem mental olarak hem de skor olarak üstlere çıkaracağız. Bu puan kaybını telafi ederek, yolumuza iyi bir şekilde devam etmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
"ÖNEMLİ OLAN SEZON SONUNU LİDER TAMAMLAMAK"
Uğur, rakiplerin durumlarının kendilerini ilgilendirmediğini kaydederek, sezonu lider tamamlayıp, şampiyonluk ipini göğüsleyeceklerini söyledi.
Kaybettikleri liderliği geri alacaklarını ifade eden tecrübeli teknik adam, "Rakiplerimizin ne yaptığı bizi pek ilgilendirmiyor. Bu hafta liderliği kaybettik fakat ilerleyen haftalarda tekrar alırız. Bu sezonun sonunda gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Tüm İmkanlar Seferber Edildi! Darende’de Bahçede Başlayan Alevler Yerleşim Yerine Sıçradı
- MHP Hekimhan İlçe Kongresi'nde Efendi Akyüz Güven Tazeleyerek Yeniden Başkan Seçildi
- Malatya'dan Diyarbakır'a Eğitimin Köprüsü Kuruluyor
- Hekimhan Dikenli Mahallesi'nde 5 Yıllık Yol Çilesi Bitmiyor
- Veli Ağbaba Darende'de Vatandaşlara Yeni Parti Çağrısı Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.