Yeni Malatyaspor'un çilesi bitmiyor!

PTT 1. Lig ekibi Yeni Malatyaspor’da zemin düzenlemesi yapılan Nurettin Soykan Antrenman Sahası'nın, ligin ikinci yarısına kadar kullanılamayacağı öğrenildi.
Yaklaşık 2 yıl önce zemini değiştirilmek için sökülen ancak geçen zaman zarfında bir türlü bitirilemeyen Nurettin Soykan Antrenman Sahası'nın en iyimser tahminle sezonun ikinci yarısında kullanılabileceği belirtildi.
Yapımını Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin üstlendiği Nurettin Soykan Tesisleri Antrenman Sahası'nın kullanım dışı olmasına geçtiğimiz günlerde teknik direktör Yücel İldiz de isyan etmişti.
Tecrübeli teknik adam, uzun süredir antrenman sahası sorununun çözülememesi sonrası bir açıklama yaparak, yönetimden sahanın bir an önce tamamlanmasını istemişti. Henüz zemin işlemleri tamamlanamayan antrenman sahasına önümüzdeki günlerde rulo çim serimi yapılacağı belirtildi.
Yeni Malatyaspor çalışmalarını Nurettin Soykan Tesisleri'ne 15 dakika mesafe uzaklıkta bulunan Türkiye Futbol Federasyonu'nun sahalarında yapıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Hava Durumu – Cumartesi Saat Saat: Öğlen 36°, Akşam 29°
- Malatya Namaz Vakitleri | 16 Ağustos Cumartesi: İmsak 04.04, Akşam 19.27
- Yüksek Değerli Kıyı Arazileri Peşkeş Mi Çekiliyor? Devletin Milyarları Bu Takasla Buhar Oldu
- İlçe Yeşile Büründü! 1,5 Yılda 75 Park Yenilendi, 6 Yeni Park Açıldı
- Analı Kızlı’yla Kültürel Miras Yarıştı! Büyük Ödül Sahibini Buldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.