Yeni MalatyasporÂ'da şok ayrılık

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni MalatyasporÂ'da sportif direktör Ali Ravcı, görevini bıraktığını açıkladı.
Ravcı, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Malatya futboluna kendi bilgi ve tecrübelerimi aktarmak, şehrimizin en önemli futbol yapısına hizmet etmek için yaklaşık 7 aydır sürdürdüğüm Yeni Malatyaspor Sportif Direktörlüğü görevinden sadece lüzum gördüğüm nedenlerden dolayı kendi isteğimle ayrıldığımı kamuoyu ile paylaşıyorum. Yeni Malatyaspor'u üst noktalara taşımak için görev alan mevcut futbolcu ve teknik heyetimize yeni sezon öncesi başarılar dileyerek; 7 aylık süreçte birlikte görev yaptığım tüm teknik heyetlere, kulüp çalışanlarına, yöneticilere ve spor basınına teşekkür ediyorum" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.