dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.58
  • EURO
    35.03
  • ALTIN
    2459.1
  • BIST
    9798.61
  • BTC
    64430.67$

Yeni Malatyasporun Komplocuları


Yeni Malatyasporun Komplocuları
Narin

 

Türkiye gerçekten çok ilginç bir ülke. Son günlerde Malatya daha da ilginç olmaya başladı. Tüm dünyanın nerdeyse tek yürek olduğu şu COVİD-19'lu kritik günlerde “bizimkiler” Yeni MalatyaSpor'u nasıl yıkarım hevesine kaptırmışlar kendini. Ortalıkta atomsuz karıncalar gibi dolaşarak yazılar yazdırılıyor, demeçler veriliyor, programlarla adeta takım kuşatılmış halde. Gizli bir el tarafından servis edilen şu saplantılı darbe söylentilerinden sanırım feyiz almış olmalılar ki bunlarda Yeni MalatyaSpor yönetim ve başkanını gözüne kestirmişler. Havalar az ısınınca eş zamanlı olarak bakıyoruz onlarda hareketlendi. Ortada maç yok, futbol yok, lig yok bunlar yer altı çukurlarında lobi faaliyetlerini ufak ufak yürütmekteler. Üç beş tane kafadar bir araya gelmiş kendi söylediklerine kendileri inanıyor, kendileri alkışlıyor, zannediyorlar ki doğru sadece onların söylediğidir. Ve tüm Türkiye sansürsüz halde inanıyormuş bunlara. Buna tıp dilinde ki tanısı yüksek oranda “şizofrenik vaka” rahatsızlığı denilir. Ha bu arada unutmadan söyleyeyim, bu ülkede darbeleri de darbecileri de millet affetmiyor artık.

Dünyada 240 bin, ülkemizde 3300 insanın acısı demek işlemiyor sizlerin et'ten bozma kalplerinize. “Ölüm” denilen kavramın bu döngü de aklınıza gelmemesi çok tuhaf! Evet, tüm yerküre üzerinden insanlar hayatta kalma mücadelesi gösteriyor, hükümetler birbirine el uzatıyor, en düşman ülkeler, ideolojiler bile dost oldu bu vesile ile... En değerli şey maske artık futbol değil, hatta futbol unutuldu beyler...

Dünya korkunç bir travmadan geçiyor. Her an bir sevdiğimizi, çevremizden birini kaybetme ihtimali ile başlıyoruz güne. En sevdiklerimiz ile birlikte yan yana dahi gelmiyorken “fırsat bu fırsattır” deyip böyle olağanüstü zor bir zamanda yeni MalatyaSpor'un ayağının altını eşelemek, damgalamaya çalışmak ne kadar zavallıca. Offff.... Legal değil insanlık dışı illegal bir davranış, hatta komplodur. Hadsizliktir. Yapmayın! Halk arasında hainlik, kahpelik dedikleri şeyin ta kendisi.

Devletimiz, vatandaşımız can derdinde, sizle takımı linç etme dersindesiniz. Aşam MalatyaSpor'u nasıl dağıtırım rüyasıyla uykuya dalıyor sabah aynı rüyanın sersemliğiyle uyanıyorsunuz! Perdeleri çekip günün ışığından nasıl istifade ederim diyeceğinize, yeni açmış çiçeklerin, baharın tadını çıkaracağınıza, sokağa çıkma yasağının olmadığı akşam üzerlerinde şöyle bir yürüyüş keyfi yapacağınıza, tam da iyimser şeyler düşünmenin vaktinde, kafanıza Korona'dan beter o aciz hinlik ile dolduruyor ve tüm gününüzü “Adil Gevrek” başkan konulu halisünasyonlarla geçirmek zorunda kalıyorsunuz. Oruç tutuyor insanlar, iftarlar tek kişilik artık, gitmişsiniz o kadar boş konuşuyorsunuz ki, kelimeleriniz kirli zihniyetinizden çıkmama boykotu içinde. Hayatınızın el freni çekili olduğu halde hoyratlığınızı durduramıyorsunuz. Şarampole bindirmek üzeresiniz. Korkarım toslarsınız bir duvara. Yahu her akşam ekranlarda sağlık bakanımızın kamuoyuna açıkladığı salgın sonuçlarından da mı haberiniz yok? Tv izlemiyor musunuz hiç, gazete-dergi-haber sitesi karıştırmayacak kadar mı ‘Gevrek' mahlası kararttı gözlerinizi? Doğru söyleyin şimdi zamanı mı gerçekten? Psikolojinizin fabrika ayarlarının mili yalama mı yaptı, boşa mı dönüyor ekzantirik kayışı yoksa? İlla bulaşık leğeninde kalbinizi ve ruhunuzu Arap sabunuyla yıkamak mı lazım? Ne peki? Ne! Paklanır mı onu da bilmiyorum.

Anladık, bu sene Yeni MalatyaSpor'u imha etmeyi kafaya koymuşsunuz. Tamam da azizim o işler öyle kolay oluyor muydu? Arpa verilmedi diye çıkıp ekranlarda her programda Başkanı karalamakla, iki yazı, bir kaç klişe sosyal medya yorumuyla takım başkanını hedefe koymakla başaracağınız anlamına mı geliyor? Bayatlamış numaralar bunlar. Tutmuyor artık. Virüsten beter zihniyetle inanın zor biraz. Bana kalırsa bu kadar çaba harcayacağınıza bir çay demler ümitle içerseniz korkularınız yerine, daha tez diner belki çimen yeşili gözyaşlarınız.

Üstelik ne kadar çaylakça... Amatörce ve de provakatifçe! Orda burda konuşmayın bari yeni yetme veledler gülmesin halinize, kafa bulmasınlar sizinle, tutup espiri yaptığınızı düşünecekler. Enerjinizi MalatyaSporun bir kulp'unu daha bulduk diye bir heyecanla, sipariş yazılar yazmakla harcayacağınıza... “Bakın bakın yeni bir eksiğini-gediğini daha bulduk” sevinciyle çocuklar gibi yerinizde hoplayıp zıplayacağınıza, kendi kendilerini gaza getirip nutuklar çekmekle iyi bir Malatya sevdalısı olmuyorsunuz.

Azcık durun hele!
Biraz sakin olun!
Yahu sabredin, dişinizi sıkın biraz!
Şu musibet hem ülkemizin hem dünyanın başından bir defolsun...
Bir şeyler yoluna girsin, futbolcular sahaya çıksın, ondan sonra serersiniz çulunuzu meydana. Adil Gevrek Başkanı mı indirirsiniz, çiğ çiğ yermisiniz, yetmez deyip başka şeyler mi yaparsınız göreceğiz hepsini.

Anladığım kadarıyla şimdilik en büyük despotik sağlam gördüğünüz o muhteşem kaynağınız takımın borcu. Öyle iddia ediyorsunuz. Borcu olmayan kurum, takım, birey mi var Allah aşkına. Hangi zamandayız? Madem Malatya'yı, Malatya'nın takımını o kadar seviyorsunuz böyle yüksek sorunsalı bir dönemde aleyhte haberler, açıklamalar, spariş yazılar yazmaz bu dar çıkmazda hep beraber nasıl çıkabiliriz diyerekten çözüm yolları üretirsiniz.
Ayıptır...
Bu bir faciadır.
Cinnet geçirmiş insanlık halidir.
Sırtından hunharca bıçaklamaktır.
Üstelik bizlere yakışmaz!
Hele de kimliğinde memleketi hanesine “Malatya” yazanlara bir beden fazla gelir böyle bir zaman da operasyon zemini hazırlamak...

Başkan Recep Tayip Erdoğan dahi “#BİZBİZEYETERİZ” diyerek Türkiye'nin bu zor süreci arlatabilmesi için yardım talebinde bulundu. Bulunmadı mı? Yardım IBAN numarasını halkımızla paylaştı. Dileyen yardımda bulundu. Madem borç var, madem takım kötüye gidiyor, madem madem+madem+Madem Yeni MalatyaSpor kümeye düşerse kıyamet kopacak, dünyanın sonu, siz hepiniz kahrınızdan beyinleriniz eror verecek, o vakit koysanızda elinizi taşın altına. Laf kalabalığı yapacağınıza güç birlikteliği yapsanızda. Yeni MalatyaSpor logolu sosyal medya hesaplarının kime ait olduğunu öğrenmek için ajancılık oynayacağınıza, insanları ifşa etmekle tehdit edeceğinize, fişleme paranoyaklık diliyle konuşacağınıza şehrin takımı üzerinden temsili absürt algoritmalar üretmek yerine önce biraz düşünün kafamı yerine ters mi taktım yoksa, nasıl düzeltirim diye...
Gerçekten ayıptır ayıp!!!

TİMUR İNCE

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!