YENİ Parti Malatya'da Kongre Maratonunu Tamamlayarak 11 İlçenin Yeni Başkanlarını Belirledi

YENİ Parti Malatya İl Başkanlığı, kent genelindeki 1. Olağan İlçe Kongreleri sürecinin tamamlandığını duyurdu. Parti üyelerinin doğrudan katılımıyla gerçekleştirilen kongreler sonucunda 11 ilçede yeni ilçe başkanları ve yönetimleri belirlendi.
YENİ Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından yürütülen 1. Olağan İlçe Kongreleri süreci resmen tamamlandı. Parti üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde ilçe teşkilatlarının yeni yönetimleri ve başkanları sandıktan çıkan oylarla oluşturuldu.
11 İLÇEDE YENİ BAŞKANLAR BELİRLENDİ
Kongreler sonucunda Akçadağ İlçe Başkanlığına Ali Aslan, Arapgir İlçe Başkanlığına Muharrem Yedekçi, Arguvan İlçe Başkanlığına Hüseyin Üstün, Battalgazi İlçe Başkanlığına Alper Gürsoy, Darende İlçe Başkanlığına Haluk Ormancı, Doğanşehir İlçe Başkanlığına Mehmet Koca seçildi. Hekimhan’da Sedat Öztürk, Kuluncak’ta Asef Zülfikaroğlu, Pütürge’de Murat Türkeri, Yazıhan’da Ali Rıza Mengüçoğlu ve Yeşilyurt’ta Hakkı Ayas ilçe başkanı oldu.
"SÖZ DE KARAR DA DOĞRUDAN ÜYELERİMİZDEDİR"
YENİ Parti Malatya Kurucu İl Başkanı Barış Yıldız, kongre sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak parti yönetimlerinin doğrudan üyelerin iradesiyle belirlendiğini vurguladı. Yıldız, "Partimizde üyelerimiz önce kendi ilçe başkanlarını seçti. Önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğimiz 18 Ekim İl Başkanlığı Ön Seçimi ve 24 Ekim İl Kongresi ile il başkanını, ardından da genel başkanını yine doğrudan kendi iradesiyle seçecektir" dedi. Partinin şeffaf ve katılımcı bir yönetim anlayışını benimsediğini ifade eden Yıldız, üyelerin karar süreçlerinde doğrudan söz sahibi olmasını önemsediklerini kaydetti.
"ADALET VE DEMOKRASİ İÇİN İKTİDARA YÜRÜYORUZ"
Açıklamasında vatandaşlara da katılım çağrısında bulunan Yıldız, "Halkımızın adalet, eşitlik ve refah talebine kulak vererek; demokrasiye, hukukun üstünlüğüne ve Türkiye’nin aydınlık yarınlarına inanan tüm hemşehrilerimizi YENİ Parti saflarına davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. YENİ Parti’nin genel seçimlerde iktidar hedefiyle çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Yıldız, kongre sürecine katılan üye ve delegelere teşekkür etti.
.jpg)
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- YENİ Parti Malatya'da Kongre Maratonunu Tamamlayarak 11 İlçenin Yeni Başkanlarını Belirledi
- Gösterim Saatinde Salona Gelen Sanatseverler Gördükleri Manzarayla Şoke Oldu
- Korsan Taksi Uygulamasına Malatya'da Darbe İndi
- Kalacak Yeri Olmadığı İçin İşyerinde Yaşayan Ali Şişman Sabah Saatlerinde Hayatını Kaybetti
- Liselerde ve Ortaokullarda 8 Öğrenci Kulübünün Kurulması Zorunlu Hale Geldi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.