Yeni Şehre Gelen Öğrencilere Çanta Ve Ulaşım Desteği

Malatya Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye yeni başlayan gençlere "Malatya’ya Hoş Geldin" diyerek destek paketi sunuyor. Yeni kayıt yaptıran öğrencilere çanta ve bir aylık ücretsiz ulaşım desteği verilecek.
Malatya Büyükşehir Belediyesi, üniversiteye yeni adım atan gençleri yalnız bırakmıyor. Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Malatya'da üniversite kaydı yaptıran öğrencilere çanta ve bir aylık ulaşım desteği sağlanacak.
HOŞ GELDİN
“Malatya’ya Hoş Geldin” mesajıyla duyurulan uygulama kapsamında, üniversiteye yeni başlayan gençler için hazırlanan destek çantaları Dijital Gençlik Merkezi (DİGEM)’den teslim alınabilecek.
Ulaşım desteği ise, 15–30 Eylül tarihleri arasında Sanat Sokağı Gençlik Merkezi’nden verilecek. Öğrenciler, bir ay boyunca şehir içi ulaşımı ücretsiz kullanabilecek.
İletişim numaraları:
0422 377 88 00 – 0422 377 87 99
Malatya Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, “Yeni şehir, yeni yolculuk… Malatya’da her zaman yanınızdayız” diyerek üniversite hayatına adım atan tüm öğrencilere başarılar diledi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Görevinden İstifa Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.