dore okulları
Malatya
04 Mayıs, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.34
  • EURO
    34.87
  • ALTIN
    2393.5
  • BIST
    10276.88
  • BTC
    63659.856$

Yeni sezon hazırlıklarında yeni gelişmeler yaşanıyor


Yeni sezon hazırlıklarında yeni gelişmeler yaşanıyor
Brezilyalı Guilherme ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki oyuncuyla 1 yıl daha kiralık sözleşmesi yapmaya hazırlanıyor.E.Y. Malatyaspor’da Teknik Direktör Sergen Yalçın, genç futbolcu Berk Yıldız ile yakından ilgileniyor. Öte yandan Yeni Malatyaspor genç futbolcusu Mustafa Eskihellaç’ı 1.Lig ekibi Boluspor’a kiraladı.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

 Brezilyalı Guilherme ile yeniden anlaşma sağladı. Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki oyuncuyla 1 yıl daha kiralık sözleşmesi yapmaya hazırlanıyor.E.Y. Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, genç futbolcu Berk Yıldız ile yakından ilgileniyor. Öte yandan Yeni Malatyaspor genç futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ı 1.Lig ekibi Boluspor'a kiraladı. 

YENİ MALATYASPOR GUİLHERME İLE ANLAŞMAYA VARDI

Transferde son olarak kadrosuna Zimbabveli Hadebe'yi dahil eden Yeni Malatyaspor, geçen sezon kiralık olarak transfer ettiği Brezilyalı Guilherme ile yeniden anlaşma sağladı. Brezilyalı orta sahayla prensipte anlaşan sarı-kırmızılılar, geçen sezon özellikle ligin ilk yarısında büyük verim aldığı 10 numarayı, Topuk Yaylası kampına çağırdı. 

7000_65

GUİLHERME İÇİN BAŞKA KULÜPLER DE DEVREYE GİRDİ

Ülkemizi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil edecek olan ve 19 Temmuz'a kadar futbolcu listesini teslim etmesi gereken Yeni Malatyaspor, 28 yaşındaki oyuncuyla 1 yıl daha kiralık sözleşmesi yapmaya hazırlanıyor. Geçen sezon ligi 5 gol, 7 asistlik performansla tamamlayan Guilherme'nin sunulan teklife olumlu dönüş yaptığı ve detayların konuşulmasının ardından kampa katılacağı ifade edildi. Guilherme için Galatasaray ve Göztepe kulüplerinin de devreye girdiği, ancak 2 kulübün de anlaşma sağlayamadıkları öğrenildi. 

BERK YILDIZ SERGEN YALÇIN'IN GÖZETİMİ ALTINDA

Kamp çalışmalarına Düzce Topuk Yaylası Tesisleri'nde devam eden E.Y. Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, genç futbolcu Berk Yıldız ile yakından ilgileniyor. Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarına devam eden Yeni Malatyaspor'da milli maçlardan dolayı tatiline geç başlayan ve teknik ekip tarafından ekstra izin verilen Arturo Mina'nın da bugün kampa katılması bekleniyor. 
Yaptığı çalışmalarla güç depolayan Malatya ekibinde Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın, Avrupa maçları için kafasındaki kadroyu da yavaş yavaş netleştirmeye başladığı öğrenildi. 

YALÇIN, YILDIZ'IN PERFORMANSINDAN MEMNUN...

Yalçın'ın özellikle Berk Yıldız'ın performansından memnun kaldığı ve genç futbolcuyla idmanlarda özel olarak ilgilendiği ifade ediliyor. Yeni transfer Hadebe'nin de yeni takımına çabuk uyum sağladığı ve sıcak tavırlarıyla arkadaşlarıyla kısa sürede kaynaştığı belirtildi. 
Bu arada Yeni Malatyaspor, Topuk Yaylası kampında 18 Temmuz Perşembe günü Sivasspor ile bir hazırlık müsabakası oynayacak. 

7001_42

YENİ MALATYASPOR MUSTAFA ESKİHELLAÇ'I BOLUSPOR'A KİRALADI

Yeni Malatyaspor genç futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ı 1.Lig ekibi Boluspor'a kiraladı. 22 yaşındaki Mustafa geçen sezon da Elazığspor'a kiralanmıştı. Transfer çalışmalarına ara vermenden devam eden sarı kırmızılılar, bir yandan da 19 Temmuz'da UEFA'ya teslim edeceği listeyi netleştirmeye çalışıyor. Kadrosuna en son Zimbabveli Hadebe'yi katan Malatya temsilcisi kadrosunda yer açmak için genç futbolcusu Mustafa Eskihellaç'ı Boluspor'a kiralık olarak gönderdi. Geçen sezon devre arasında kiralık gittiği Elazığspor'da 4 gol kaydeden Mustafa, yüksek performansıyla da dikkat çekmişti. Yeni Malatyaspor'un Düzyurtspor'dan transfer ettiği Mustafa'nın Boluspor'a 1 yıllığına kiralandığı belirtildi. 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!