dore okulları
Malatya
17 Mayıs, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.28
  • EURO
    35.05
  • ALTIN
    2472.5
  • BIST
    10491.41
  • BTC
    66145.56$

Yeni yatırımlar değer katacak!


Yeni yatırımlar değer katacak!
Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olan ‘Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesi, Topsöğüt Karşıyaka Mahallesinde mülkiyeti Yeşilyurt Belediyesine ait 9 bin 460 metrekare alanda vatandaşlarla buluşacak. Öte yandan Yeşiltepe sosyal tesisleri ve halı saha mahalleye değer katacak.
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT 

Deprem kuşağında ki Malatya'da sağlam, dayanıklı ve modern yaşam alanlarını sayısını artırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ‘Yeşil Topsöğüt Konutları' ile sosyal belediyeciliğe farklı bir bakış açısı kazandıracaklarını söyledi. Yeşil Topsöğüt Konutları tanıtım ve satış ofisini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgiler alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt'un tüm bölgelerini depreme dayanıklı yaşam alanlarıyla donatmak adına çok titiz çalıştıklarını ifade etti.

M_372

"KALİTELİ YAPILAŞMAYA ÖRNEK GÖSTERİLECEK ÖZEL BİR YATIRIM"
Yeşil Topsöğüt Konutları projesiyle Topsöğüt Mahallesinin çehresinin ciddi seviyede değişeceğini belirten Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Deprem kuşağında yer almamız vesilesiyle hemşehrilerimizin huzurlu, sağlıklı ve güvenli yaşam alanlarında hayatlarını sürdürmeleri için yatırımlarımızı sürdürmekteyiz. Sağlıksız ve güvenli olmayan yapılaşmaların olduğu bölgeleri teker teker tespit ederek buraları kentsel dönüşüm ya da diğer projelerimizle baştan aşağıya düzenleyerek, Yeşilyurt'u kaliteli ve nitelikli yaşam alanlarıyla geleceğe doğru ve planlı bir şekilde taşımayı hedefliyoruz. Modern kentleşme modelinin gerekliliklerini yerine getirmek adına başlattığımız yatırımlar kapsamında; Topsöğüt Karşıyaka mahallemizde belediyemize ait olan yaklaşık 10 dönümlük alan üzerine 136 daire ve 6 dükkandan oluşan 'Yeşil Topsöğüt Konutları' projemizi hemşerilerimizle buluşturacağız. Özellikle 24 Ocak Elazığ-Sivrice merkezli depremin ardından oluşan sosyal konut ihtiyacına cevap vermek adına hazırladığımız projemiz için çevreyolu altının kentsel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla Topsöğüt bölgesini tercih ettik” dedi.

N_16

ÇINAR, PROJE HAKKINDA BİLGİLER VERDİ 
Kaliteli yapılaşmaya örnek gösterilecek 'Yeşil Topsöğüt Konutları' projesi hakkında teknik bilgi de veren Çınar, “Beş kattan oluşan yedi ayrı blokta her katta dört daire olacaktır. 3+1 daireler brüt 132 metrekare ve 2+1 daireler brüt 105 metrekare alana sahip olacaktır. 6 blokta 3+1 daireler, 1 blokta 2+1 daireler şeklinde projesi çizilen projede, 110 adet 3+1 ve 26 adet 2+1 daire olmak üzere 136 adet daire yapılacaktır.2 bloğun altında taziye evi ile çocuk oyun alanı şeklinde ortak kullanım alanları yer alacaktır. 30 araçlık kapalı otoparkın yanı sıra açık otopark alanlarının da yer alacağı konut projemizin uygulanacağı alanın 5 bin 500 metrekaresi yeşil alan olarak ayrılacaktır. Yeşilyurt'umuzun sosyal yaşamına farklı bir hava kazandıracak şekilde hizmete sunacağımız projemiz, güvenlik bölümleri, bekleme alanları, sosyal donatıları, havuzu, dinlenme alanları, otopark, aydınlatma, çocuk oyun grupları ve bisiklet yollarıyla kaliteli ve nitelikli yaşam yatırımlarına örneklik teşkil edecektir. Modern mimari tarzda tasarlanan konutlarımızın temelini yakın bir zamanda atıp, uygun ödeme koşullarıyla satış işlemlerine başlayacağız” diye konuştu.

ÖTE YANDAN HALI SAHA MAHALLEYE DEĞER KATACAK 

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, inşaatı devam eden Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Sahanın modern ve kaliteli hizmet alanlarıyla Yeşiltepe'ye olan ilgiyi artıracak kıymetli bir yatırım olduğunu ifade ederken, Adliye Binası ve yeni yatırımlarla Yeşiltepe'nin daha fazla tercih edileceğini söyledi. Yeşilkaynak ile Merkez Fatih Mahallelerinin birleşme noktasındaki 12 bin 626 metrekare alanda inşaatı devam eden ‘Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Saha' projesi hakkında bilgi aktaran Başkan Çınar, Yeşiltepe'nin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 120 metrekaresi sosyal tesis, 720 metrekaresi kapalı halı saha, 6 bin 250 metrekaresi yeşil alan olan projenin sosyal donatılar, oturma grupları ve çevre düzenlemesiyle bölgeye farklı bir değer katacağını bildirdi.

T_14

"YEŞİLTEPE'NİN DEĞİŞİMİNE IŞIK TUTACAK KIYMETLİ BİR YATIRIMI HİZMETE SUNACAĞIZ"
Yeşiltepe'nin çehresini değiştirecek dev yatırımlarına bir yenisini daha ekleyeceklerini ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşiltepe'mizin gerek alt ve üst yapı yatırımlarıyla gerekse de sosyal, kültürel, sportif ve kültürel mekânlarıyla daha fazla tercih edilmesi adına yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Yeşilyurt'umuzun her mahallesi, her caddesi ve her sokağı bizim için ayrı bir değer taşımaktadır. Geniş bir alana yayılan Yeşiltepe'mizin her noktasının daha fazla kalkınması ve tercih edilmesinin yanı sıra hemşerilerimizin gönül rahatlığıyla gelip dinlenebileceği, huzurlu vakit geçirebileceği çok kıymetli bir yatırımı bölgemize kazandıracağız. Yeşilkaynak ile Merkez Fatih mahallelerimizin birleşme noktasında ki 12 bin 626 metrekare alanda inşaatı devam eden ‘Yeşiltepe Sosyal Tesisleri ve Halı Saha' projemiz, sosyal donatıları, yeşil alanları, aydınlatmaları ve oyun parkıyla bölgemizin gelişimine büyük katkılar sunacaktır. Her aşamasını yakından takip ettiğimiz projemiz tamamlanıp hizmete girdiği zaman Yeşiltepe'ye olan ilgiyi artıracaktır. Burası hem konutların hem de sanayi sitelerin olduğu, araç ve yaya trafiğinin çok yoğun ilerlediği bir durumda olduğu için şehrimizin dört bir tarafından gelenler, esnaflar ve vatandaşlarımızın sosyal tesislerimize büyük rağbet göstereceklerine eminim. Bizim gözbebeğimiz olan, değişimine çok büyük önem verdiğimiz Yeşiltepe, değerli ve özel yatırımlarımızla daha fazla tercih edilecektir” dedi.

S_90

YEŞİLTEPE, YENİ YATIRIMLARLA HIZLA GELİŞECEK"
Yeni Adliye Binasının Yeşiltepe'ye, eski askeri hastane yerine yapılacak olmasının bölgenin hızla gelişmesine vesile olacağını sözlerine ekleyen Başkan Çınar, “Bölgemiz yeni yatırım alanlarıyla hızla gelişirken, Adliye Binasının da buraya gelecek olması Yeşiltepe'mizin daha hareketli, daha canlı ve daha fazla tercih edilmesini sağlayacaktır. Adliye Binamızın yapılacağı alanın karşısında ki park alanını yeni bir projeyle farklı bir yapıya kavuşturacağız. 7'den 70'e herkese hitap edecek sosyal donatılara sahip olacak sosyal tesis ve halı saha projemizle, vatandaşlarımız burada huzur içerisinde dinlenirken, gençlerimizde modern bir sahada spor yapmanın keyfini çıkartacak. Tasarımlarıyla birbirini bütünleştirecek düzeyde hizmete sunacağımız sosyal tesis, halı saha ve park alanımız buradaki değişime farklı bir güzellik katacaktır. Yeşilyurt Belediyesi olarak ta bu bölgemizde yaşanan değişime yeni güzellikler katmak adına farklı projelerimizi teker teker hizmete sunmaktayız. Yeşiltepe bölgemize nezih, kaliteli ve temiz bir sosyal tesis ile sportif aktivitelerin yapılabileceği güzel bir eser daha kazandırmış olacağız” diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!