dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.33
  • EURO
    35.10
  • ALTIN
    2295.4
  • BIST
    9038.64
  • BTC
    70578$

Yeni yönetim belli oldu!


Yeni yönetim belli oldu!
AK Parti Malatya’nın Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı’na yeniden atanan Ebru İnanç, yönetim kurulu listesini açıkladı. Öte yandan AK Parti Malatya Gençlik Kolları Başkanlığı’na Özhüsrev atandı.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA
AK Parti Malatya'nın Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı'na yeniden atanan Ebru İnanç, yönetim kurulu listesini açıkladı.
Kadın Kolları Başkanı İnanç, yeniden göreve geldikten sonra ilk işi olarak yönetim kurulu üyelerini belirlediklerini kaydederek, "Bildiğiniz üzere 2017'de devraldığımız bu göreve, Kadın Kolları Genel Başkanımız Lütfiye Selva Çam'ın tensipleriyle yeniden atanmış bulunmaktayız. Bu süre içerisinde şahsıma destek olan başta İl Başkanımız İhsan Koca, İlçe Başkanımız Basri Kahveci ve Kadın Kolları İl Başkanımız Özlem Pelitoğlu olmak üzere diğer tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı. Yönetim Listesini oluştururken çeşitli istişareler yaptıklarının altını çizen İnanç, “Göreve yeniden atanmamızla birlikte hiç zaman kaybetmeden çalışmalarımıza başlayarak, yönetimimizi oluşturmaya başladık. Birlikte çalışacağımız dava arkadaşlarımızla parti binamızda tek tek görüşüp istişarelerde bulunarak Battalgazi'mize hizmet edecek ak kadroları oluşturmaya, şekillendirmeye başladık" dedi.

"HAYIRLI OLSUN"
Ebru İnanç ve yeni yönetimine başarılar dileyen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, "Yeni yönetimimiz Battalgazimize, Malatyamıza ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun. Ak teşkilatlar olarak partimizi 2023 hedeflerine ulaştırmak adına var gücümüzle çalışacağız” ifadelerini kullandı.

A_34

BAŞKAN GÜDER'DEN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
AK Parti Battalgazi Kadın Kolları Başkanlığı'na yeniden atanan Ebru İnanç'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İnanç ve yönetimine muvaffakiyet diledi. İlçe Başkanlığına yapmış olduğu ziyarette konuşan Başkan Güder, “Geleceğin teminatı gençlerimizi yetiştirecek olan siz değerli ablalarımı, kardeşlerimi kutluyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız. AK Parti'nin kuruluşunda yer almış ve sonrasında birçok çeşitli birimlerde görevler yapmış bir kardeşiniz olarak, uzun süre Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile çalışma fırsatı bulduk. Bu birimlerimizin önemini belki de en iyi müşahede eden kardeşlerinizden bir tanesiyim. Kadınlarımız çalışırken daima bir anne şefkati ile çalışırlar. Kadınlar çalışırken geleceği inşa etmek için çalışırlar, çok geniş düşünürler. Bu çatı altında bulundukları için, bu çatı altında canla başla çalıştıkları için her bir arkadaşımıza teşekkür ediyorum. Bugün AK Parti iktidardaysa hiç kuşkusuz bunda en büyük pay sahibi kadınlarımızdır. Bu vesile ile tekrardan yeni yönetiminizin Battalgazimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

KADIN KOLLARI YÖNETİM LİSTESİ ŞU ŞEKİLDE: 
"Arzu Taştan, Azime Kantiyan, Büşra Köksal, Demet Yılmaz, Ela Bozdemir, Emine Bükte, Esra Arkın, Esra Öner, Fadime Konakçı, Gülsüm Ulusoy, Hacer Aslan, Hacer Öktem, Hanife Sevinçhan, Hatice Ceylan, Hülya Yetkin, Merve Ökmen, Mine Karagöz, Naime Çiçek, Neriman Urtekin, Nesibe Canseven, Nevin Benli, Nigar Sönmez Orhan, Remziye Arslan, Sevgi Karataşçı, Sibel Argalı, Sultan Akçin, Sunay Kılıç, Zeliha Yetkin, Zeynep Kılıç, Sevim Şaşa, Neşe Sarıkaya, Nafiye Özdemir, Fatma Dinç, Şeyda Telingül, Eda Özdemir, Sibel Duran, Zeynep Şanlı, Remziye Kolak, Zeynep Çolak, Sonay Alper, Serap Kıvrak, Fatma Doğan, Saime Çeker ve Latife Topsakal.”

B_24

ÖTE YANDAN AK PARTİ MALATYA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANLIĞINA BAŞKANLIĞI'NA ÖZHÜSREV ATANDI
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Malatya il Gençlik Kolları Başkanlığı'na Muhammed Sinan Özhüsrev atandı.
AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca yaptığı açıklamada, İl Gençlik Kolları Başkanının değiştiğini bildirip, “Malatya İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanan Muhammed Sinan Özhüsrev kardeşimize hayırlı olmasını diliyorum. Görevi devreden Ömer Akın ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hemşerilerimize hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi. Görevi devreden Ömer Akın da, “2 yıldır gururla yürüttüğüm AK Parti Malatya İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinde bugün bayrak değişimi yaşandı. Bayrağı devralan Muhammed Sinan Özhüsrev kardeşime görevinde başarılar diliyorum. Bugüne kadar destek veren tüm genç kardeşlerime teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!