Malatya
21 Eylül, 2025, Pazar
  • DOLAR
    41.41
  • EURO
    48.70
  • ALTIN
    4903.4
  • BIST
    11.294
  • BTC
    116102.22$

Yer tespiti yapıldı


Yer tespiti yapıldı
Sivrice depremi sonrasında Malatya'nın Battalgazi ilçesine bağlı Beydağı, Bulutlu ve Düzyol Mahallelerinde inşa edilecek deprem konutları için yer tespiti sürüyor. Bölgeyi inceleyen Malatya Valisi Aydın Baruş, en kısa sürede konutların yapılarak depremzedelere teslim edileceğini söyledi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

24 Ocak 2020 tarihinde Elazığ'ın Sivrice ilçesi merkezli yaşanan 6,8 şiddetindeki depremden en fazla etkilenen Malatya'da depremzedeler için yeni yapılacak konutlar için yer tespitleri sürüyor.

A_868

 

MAĞDURİYETLERİN GİDERİLMESİ İÇİN ÇALIŞMALAR HIZLANACAK

Malatya Valisi Aydın Baruş beraberinde Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan, AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Battalgazi ilçesine bağlı Düzyol Mahallesinde depremzedeler için kurulan konteynerlerde incelemelerde bulundu. Vali Baruş, depremzede vatandaşların mağduriyetlerinin giderilmesi için çalışmaların hızlandırılmasını istedi.

B_533

BARUŞ, ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİLER ALDI 
Öte yandan Vali Baruş, Battalgazi ilçesine bağlı Bulgurlu Mahallesinde yapımı devam eden Özel Harekat Bölge Başkanlığı yerleşkesini de ziyaret ederek İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ve Malatya Özel Hareket Bölge Başkanı İsmail Köroğlu'ndan çalışmalar ve son durum hakkında bilgiler aldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!