dore okulları
Malatya
28 Mart, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.35
  • EURO
    35.15
  • ALTIN
    2308.4
  • BIST
    9079.97
  • BTC
    70732.1$

'Yerelde yanlışları eleştireceğiz'


'Yerelde yanlışları eleştireceğiz'
Malatya'da halk gününde vatandaşlarla bir araya gelen MHP Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, AK Parti ile yaptıkları ittifakla seçime girdiklerini ve bu birlikteliği ülkenin bekası ve geleceği için de devam edeceğini belirterek, 'Ama bu ittifak bizim yerelde yanlışları eleştirmemize, susmamamız içinde bir gerekçe değil' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, parti binasında düzenlenen halk günün de vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

TOPLANTIYA KATILANLAR
Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği toplantıya MHP İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar, Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, kadın kolları yönetimi de katıldı.

HALK GÜNÜ YAPILDI

Toplantı öncesi bir değerlendirmede bulunan Milletvekili Fendoğlu, seçim beyannamelerinde verdikleri sözleri yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, bundan sonra ayın ilk Cuma gününde vatandaşlarla birlikte halk güzü düzenleyeceklerini söyledi. 2,5 aylık süre içerisinde Malatya'nın köy ve ilçelerine gittiğini ve sıkıntıları dinlediğini belirten Fendoğlu, "Kırsalda su ve tarımda kalkınma sorunu, merkezde ise işsizlik, trafik ve şehircilik sorunu bize gelen konuların başında yer alıyor. Burada geçmişi yargılamak benim bir vatandaş olarak doğal hakkım, milletvekili olarak da en büyük hakkım, Malatyalıların sesi olmakta benim vazifem. Malatya Malatyalılar tarafından yönetilir. Malatya'nın tarihini kültürünü adedini bilemeyen insanlar Malatya'nın ruhundan kültüründen anlayamazlar. Dolayısıyla 16 yıldır AK Partinin kalesi olan Malatya bugün hak ettiği yerde değildir" diyerek eleştirilerde bulundu.

"MALATYA HAK ETTİĞİ YATIRIMLARI ALAMADI"

Malatya'nın hak ettiği yatırımları alamadığını ifade eden Fendoğlu, "Bugün MHP 24 Haziran itibariyle vardır ve bu varoluşu da Malatyalıların lehinedir. İttifakla seçime girdik Türkiye genelinde. Bu ittifak, ülkenin bekası ve geleceği için devam edecek. Ama bu ittifak bizim yerelde yanlışları eleştirmemize, susmamamız için de bir gerekçe değil. Buna siz basın mensupları da dahilsiniz" şeklinde konuştu.

"YENİ ZAFERLE KARŞINIZDA OLACAĞIZ"

Halk gününe her kesimden katılımın olduğunu ifade eden Fendoğlu, "Bu yaklaşan yerel seçimde Malatya'yı iyi bir yere geleceği adayımız Malatyalı olarak Malatya'nın kültürünü, tarihini bilen bir şahsiyetten yana olacak. Büyükşehre talibiz bunla birlikte ilçelerin hepsine talibiz. Yeni zaferlerle sizin karşınızda olacağız" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!