Yeşilçam'ın büyülü güzelliği Malatya'da

7. Malatya Uluslararası Film Festivali'nde jüri başkanı olan Türk Sineması'nın unutulmaz ismi sanatçı Hülya Koçyiğit Malatya'ya geldi. Koçyiğit, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a ziyarette bulundu.
HABER MERKEZİ /MALATYA
7. Malatya Uluslararası Film Festivali kapsamında Malatya'ya gelen sanatçı Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Mesut Uçakan, Festival Yönetmeni Suat Köçer ve beraberindekiler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret etti.
KOÇYİĞİT,UÇAKAN FESTİVALDE
Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Malatya Uluslararası Film Festivali bugün start aldı. Film Festivali Ulusal Film Yarışması Jüri Başkanı sanatçı Hülya Koçyiğit, Türk sinemasının usta yönetmenlerinden Mesut Uçakan, Festival Yönetmeni Suat Köçer ve beraberindekiler Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.
KURU KAYISI HEDİYE ETTİ
Malatya'yı çok beğendiklerini ifade eden 7. Malatya Uluslararası Film Festivali Jüri Başkanı sanatçı Hülya Koçyiğit ve usta yönetmen Mesut Uçakan, böyle bir etkinliğin Malatya'da yapılmasından dolayı mutluluk duyduklarını ifade etti.Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ziyaret sırasında sanatçı Hülya Koçyiğit, yönetmen Mesut Uçakan ve beraberindekilere kuru kayısı hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da 2 Bin Konutlu Mahallede Ulaşım Çilesi: Otobüsler 2 Saatte Bir Geliyor
- Malatya’da 150 Ton Domates Tarlada Kaldı: Çiftçi Ücretsiz Dağıtacak
- Köyden Kente Göçü Engelleyecek Formül Malatya'dan Geldi
- Taştepe’de Büyük Gün: 3 Bin 9 Konut Ve 107 İş Yeri Teslim Ediliyor
- Malatya’da Zafer Bayramı Böyle Kutlandı: Türk Bayrakları Ve Askerî Geçiş Damga Vurdu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.