Yeşilyurt Belediyesi yol açıyor

Yeşilyurt Belediyesi'nin saha çalışmalarına büyük önem veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Tecde Mahallesi, Turgut Özal Mahallesi ve Yakınca mahallesinde yapılan yeni berkitme yol açma çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Yeşilyurt Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün yeni berkitme yol çalışmalarını bizzat yerinde incelemek için sahada çalışan Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini ziyaret eden Polat, çalışmalar hakkında bilgi alarak değerlendirmede bulundu
POLAT "BİZ MİLLETİMİZE EN İYİ HİZMETİ VERME ANLAYIŞIYLA HAREKET EDİYORUZ"
Başkan Polat, "Fen İşleri Müdürlüğümüzün saha çalışmalarını yerinde gözlemlemek için ekiplerimizi ziyaret ettik. Şuan Tecde bölgesinde, Fahri Kayahan bölgesinde ve Yakınca bölgesinde çalışmalarımız devam etmektedir. Yeni yapılan imar yollarını açıyoruz. Daha önce Gedik bölgesinde açtığımız yol ve Şentepe bölgesinde açtığımız yollar vardı. Bu çalışmaların ardından çok hızlı bir şekilde asfaltlama işlemlerini de yapacağız. Havaların bu şekilde güzel gitmesi bizim asfaltlama çalışmalarımız için olumlu bir durum. Gayretle çalışan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'nın Hekimhan İlçesindeki Yama Dağı'na Mevsimin İlk Kar Yağışı Düştü
- Akçadağ'da Eşini Dört Çocuğunun Gözü Önünde Silahla Vuran Şüpheli Tutuklandı
- Bilgin Akbal'ın 2019 Mavi Vatan Yazısı Libya Onayı ve Yeni Yasa Tasarısıyla Yeniden Gündemde
- Malatyalı Depremzede Adliye Personeli Orhan Çelebi Kazada Hayatını Kaybetti
- Malatya'da Mantar Üretim Tesisleri Mercek Altına Alındı: Tesislerde Hastalık Çıktı mı?
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.