Yeşilyurt Belediyesinden Çocuklara Özel Etkinlik! Yüz Boyama ve Sihirbaz Şovları Beğeni Topladı

Yeşilyurt Belediyesi tarafından Şeker Fabrikası bahçesinde düzenlenen "Çocuk Şenliği", renkli görüntülere sahne oldu. Yetim Birimi organizasyonuyla yapılan şenlikte çocuklar ve LGS kursiyerleri oyunlar, yarışmalar ve gösterilerle doyasıya eğlendi.
Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen “Çocuk Şenliği”, renkli görüntülere sahne oldu. Şeker Fabrikası bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar oyunlar, yarışmalar ve gösterilerle doyasıya eğlendi.
Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Yetim Birimi tarafından organize edilen etkinliğe çocuklar ve aileleri yoğun ilgi gösterdi.

ŞOVLAR VE OYUN PARKURU BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI
Şenlik kapsamında kurulan oyun alanlarında çocuklar eğlenceli vakit geçirirken, yüz boyama etkinlikleri, palyaço gösterileri ve sihirbaz şovları da büyük beğeni topladı. Gün boyu süren etkinliklerde çocukların neşesi alana yansıdı. Etkinlikte çocuklara çeşitli ikramlarda bulunulurken, oyun parkurları da yoğun ilgi gördü.
LGS ÖĞRENCİLERİ SINAV STRESİNDEN UZAKLAŞTI
Programa, Yeşilyurt Belediyesi’ne bağlı kültür, sanat ve gençlik merkezlerinde LGS kurslarına katılan öğrenciler de katıldı. Müzik dinletileri ve sosyal aktivitelerle öğrenciler sınav stresinden uzak bir gün geçirdi.

SOSYAL BELEDİYECİLİK VURGUSU
Programa katılan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Akın, çocuklarla yakından ilgilenerek onların mutluluğuna ortak oldu.
Sosyal belediyecilik anlayışıyla çocukların ve gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Akın, “Çocuklarımızın yüzündeki tebessüm bizim en büyük mutluluğumuzdur. Özellikle yetim çocuklarımızın sosyal yaşam içerisinde daha aktif yer almaları ve kendilerini mutlu hissetmeleri adına bu tür etkinlikleri önemsiyoruz” dedi.
Akın ayrıca, öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal gelişimlerine de katkı sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

KAYNAK: MHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.