Yeşilyurt İlçesinde Dört Mahalleyi Kapsayan Planlı Su Kesintisi Yapılacak

Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ), Yeşilyurt ilçesindeki bağlantı çalışmaları nedeniyle 28 Ocak 2026 Çarşamba günü belirli mahallelerde su kesintisi yapılacağını duyurdu. Kesintinin sabah saat 10.00 ile öğleden sonra 16.00 arasında sürmesi bekleniyor.
Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (MASKİ), yürütülecek olan altyapı iyileştirme faaliyetleri kapsamında bir duyuru yayımladı. Yeşilyurt ilçesinde gerçekleştirilecek olan bağlantı çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde geçici süreliğine su hizmeti verilemeyeceği bildirildi.
YARIN ALTI SAATLİK KESİNTİ YAŞANACAK
Planlı su kesintisi, 28 Ocak 2026 Çarşamba günü hayata geçirilecek. Çalışmaların sabah saat 10.00’da başlaması ve öğleden sonra saat 16.00’da tamamlanması hedefleniyor. Yetkililer, vatandaşların mağduriyet yaşamaması adına gerekli önlemleri almaları konusunda hatırlatmada bulundu.
KESİNTİDEN ETKİLENECEK YERLER
MASKİ tarafından paylaşılan bilgilere göre, kesinti Yeşilyurt ilçesindeki şu noktaları kapsayacak:
Atatürk Mahallesi (4. Sokak)
Cumhuriyet Mahallesi (4. Sokak)
Gazi Mahallesi (4. Sokak)
Cevatpaşa Mahallesi (1. Sokak)
HABER MERKEZİ-MALATYA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya’da Acı Haber: 52 Yaşındaki E. Y. Kurtarılamadı
- Malatya’da Hayvancılık Destekleri İçin Başvurular Başladı! Son Tarih 1 Aralık
- Karademir’den Belediyelere Çağrı: “Yer Gösterin, İlk Kreşi Biz Yapalım”
- Canan Erdoğan Sessizliğini Bozdu: “Görevden Alındığımı Basından Öğrendim”
- Trafik Kazası Sonrası Arayanlara Dikkat: Hasar Bildirimi İçin Alo 193 Dönemi
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.