Yeşilyurt Kitap Festivali Açıldı

Yeşilyurt Kitap Festivali Açıldı

Malatya'nın Yeşilyurt İlçesi'nde Kitap Festivali açıldı.
Kaymakamlık, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Deniz Kitapevleri işbirliği çerçevesinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü önünde açılan Kitap Festivali'nin üç gün süreceği bildirildi.
Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yıldırım, açılışta yaptığı konuşmada, “Doğduğu andan itibaren birçok eğitim süreci geçiren insan için en kolay ve en etkili öğrenme yolu kitap okumaktan geçer. Günümüz dünyasında bilgiyi yöneten, teknolojiyi üreten milletlerin yaşam tarzını incelediğimizde, günlük yaşantılarının her alanına okuma alışkanlığını yerleştirdiklerini görürüz. Okumak insanın kişisel gelişimini sağlayan en önemli etkendir. Okuma sayesinde İnsanın düşünce yapısı, hayal dünyası gelişir, kelime dağarcığı zenginleşir, bilgi birikimi artar" dedi.
Yeşilyurt' a eğitimi canlı ve hareketli tutmak, eğitimin kalitesini artırmak için sürekli bu tür aktivitelere yer verdiklerini hatırlatan Yıldırım, "Sayın Kaymakamımızın ve Belediye Başkanımızın katkıları ile düzenlenen bu etkinlik ilçemiz öğrencileri ve halkına kitap okuma alışkanlığı kazandırma yönünde olumlu katkılar sağlayacaktır” ifadelerini kullandı.
Deniz Kitapevleri Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Özdemir ise, kitapla erken yaşta tanışma fırsatı tanındığını ifade edip, üç gün boyunca kitapların yüzde 30 indirimli satışa sunulduğunu kaydetti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Uyku Hijyeni Nedir? Kaliteli Uyku İçin Değiştirmeniz Gereken 7 Alışkanlık
- Modern Hayatta Maneviyatı Güçlendirmek İçin 6 Etkili Yöntem
- Şehir Sele Teslim Oldu: Malatya’da Yağmur Sonrası Temizlik Ve Tahliye Çalışmaları Başladı
- Malatya'da Yağmur Sonrası Ev Çöktü: Üç Kişi Enkaz Altında Kaldı
- Topsöğüt’te Su Krizi! MASKİ Açıklama Yaptı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.