Yeşilyurtspor, ilk puanını AntepÂ'te aldı

Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 3. GrupÂ'ta Malatya Yeşilyurtspor, deplasmanda Gaziantep ekibi Sakıcı İnşaat ŞenyurtsporÂ'u deplasmanda 2-1 yenerek, ligdeki ilk puanlarını aldı.
Gazikent Stadı'nda oynanan mücadeleyi Hacı Doğaç, Caner Eroğlu ve Ferhat Dalgıç hakem üçlüsü yönetti.
İlk yarısı 1-1 sona eren mücadeleyi, Malatya Yeşilyurtspor, son dakikada buluğu golle 2-1 kazanarak, hem ilk puanlarını hem de ilk galibiyetini almış oldu. Malatya Yeşilyurtspor'a galibiyeti getiren golleri Burak ve Muhittin attı.
Malatya Yeşilyurtspor'un teknik sorumlusu Cihangir Serkan Meriç, ilk maçında galibiyet aldığı için mutlu olduğunu ifade etti.
Meriç, futbolcuların iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, "Puansız 2 takımın mücadelesi kıyasıya bir çekişmeye sahne oldu. Rakibimizde bizim gibi varını yoğunu ortaya koydu. Futbolcularımız iyi mücadeleyle birlikte, karakterlerini sahaya yansıtarak, 3 puanı almasını bildiler" dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.