Yeşilyurt’ta Spor ve Kültürle Yeniden Diriliş! Deprem Sonrası Moral Seferberliği Başladı

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, şehrin deprem sonrası normalleşme sürecinde spor ve sosyal faaliyetlerin kritik bir rol oynadığını vurguladı. “Şehri ayağa kaldırmak sadece binalarla değil, spor ve kültürle de mümkün olacak,” dedi.
YENİDEN DOĞUŞ: SPOR VE SOSYAL ETKİNLİKLERİN GÜCÜ
Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, spor ve sosyal faaliyetlerin şehrin moral değerlerini yükseltmede ne kadar önemli olduğunu bir kez daha dile getirdi. Sporla ve kültürel aktivitelerle Malatya’yı hem fiziksel hem de ruhsal anlamda daha güçlü bir hale getirmeyi hedeflediklerini belirtti.
YEŞİLYURT’UN GELECEĞİNE YATIRIM
Geçit, “Şehri sadece inşaat faaliyetleriyle değil, spor ve kültürle de ayağa kaldıracağız,” diyerek, spor ve sosyal faaliyetlerin sadece bugünü değil, Yeşilyurt’un geleceğini de şekillendireceğini ifade etti. Yaz Spor Okulları gibi etkinliklerle genç nesillerin hem fiziksel hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlanıyor.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İkinci Geleneksel Fethiye Festivali Çevre İl Ve İlçelerden Gelen Misafirlerin Akınına Uğradı
- Malatya Zafer Partisinde Selçuk Han Dönemi Resmen Başladı
- Adli Tatil Süresince Sadece Acil Ve Tutuklu Dosyalarına Bakılacak
- Üreticinin Sabrı Kalmadı.. Maliyetler Karşısında Fiyatlar Çok Yetersiz!
- Üniversite Kapısındaki Adaylar İçin Nefesler Tutuldu: Büyük Gün Yirmi İki Temmuz Çarşamba
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.