dore okulları
Malatya
27 Temmuz, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.99
  • EURO
    35.81
  • ALTIN
    2529.0
  • BIST
    10891.42
  • BTC
    68125.059$

YEŞİLYURT’TA YATIRIM ATAĞI: BAŞKAN GEÇİT’TEN SAHA İNCELEMESİ!

YEŞİLYURT’TA YATIRIM ATAĞI: BAŞKAN GEÇİT’TEN SAHA İNCELEMESİ!
Yeşilyurt’un tüm yaşam alanlarını kaliteli ve nitelikli yatırımlarla buluşturmak için ilçenin dört bir tarafındaki çalışmaları yerinde inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, doğal güzellikleri ve mesire alanlarıyla vatandaşların uğrak noktası olan Horata, Konak ve Banazı’daki yol iyileştirme çalışmalarını inceleyip, Horata Mesire Alanında vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi.
Narin

YATIRIMLAR YERİNDE İNCELENDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Cüreoğlu ile birlikte Horata, Konak ve Banazı Mahallelerinde devam eden yeni dönem yatırımlarını inceledi. Başkan Geçit, doğal zenginliklere sahip bu mahallelerin hak ettiği yatırımlara kavuşacağını belirtti.

MAHALLE MUHTARLARINDAN TEŞEKKÜR

Ziyarete eşlik eden Konak Mahalle Muhtarı Cahil Işıldak, Horata Mahalle Muhtarı Mehmet Çiçek ve Banazı Mahalle Muhtarı Ali Sezer, mahallelerinin taleplerine çözüm üreten Belediye Başkanı ve ekibine teşekkür etti. Muhtarlar, yol yenileme ve yeşil alan düzenlemelerinden memnun olduklarını ifade ettiler.

YAŞAM STANDARTLARI YÜKSELİYOR

Kaliteli yatırımlarla Yeşilyurt’un yaşam standartlarını yükseltmeye devam ettiklerini belirten Başkan Geçit, “İlçemizin dört bir tarafını güzel, kaliteli ve modern yatırımlarla donatarak hemşehrilerimizin daha ferah alanlarda yaşaması için dur durak bilmeden çalışıyoruz. Doğal güzellikleri ve mesire alanlarıyla vatandaşlarımızın en fazla tercih ettiği, tarihi ve turistik yaşam alanlarımız olan Horata, Konak ve Banazı mahallelerimizi hak ettiği güzel yatırımlarla buluşturuyoruz. Ekiplerimiz bir yandan altyapı ve aşırı kullanımdan dolayı yıpranan yolların bakım ve onarımlarını yaparken diğer taraftan çevre düzenleme çalışmalarıyla bölgenin var olan sosyal ve doğal güzelliklerinin muhafaza edilmesini sağlıyorlar,” dedi.

VATANDAŞLARLA SOHBET

Başkan Geçit, yol yenileme hizmetlerini inceledikten sonra beraberindeki heyetle birlikte Horata Mesire Alanına giderek burada vakit geçiren vatandaşlarla sohbet etti. Serin havası ve doğal ortamıyla vatandaşların uğrak noktası olan Horata Mesire Alanının mevcut durumu ve ihtiyaçları üzerine yetkililerden bilgi aldı. Başkan Geçit, vatandaşların talep ve isteklerini dinlerken, çocuklarla da yakından ilgilendi.
 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!