Yılanın Isırdığı Milli Sporcu Rabia Topuz'dan İyi Haber!

Malatya’da, antrenman yaptığı sırada engerek yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakımda tedavisine devam edilen 22 yaşındaki milli boksör Rabia Topuz servis alındı. Milli sporcunun yarın taburcu edilmesi bekleniyor.

8 Mayıs Çarşamba sabahı Akçadağ ilçesine bağlı Kotangölü Mahallesi Dikendede mevkiinde meydana gelen olayda, Milli boksör Rabia Topuz’u engerek yılanı ısırmış Topuz daha sonra Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Bir haftadır hastanede tedavisine devam edilen milli sporcu Rabia Topuz servis alındı.
TABURCU OLMASI BEKLENİYOR
Talihsiz bir olay yaşadığını belirten milli boksör, ”Antrenman sırasında görmediğim bir yılanın üzerine basmıştım yılanın ısırması sonucu hastaneye kaldırıldım. Çok şükür şu an servisi çıktım. Yarın olumsuz bir durum olmaz ise taburcu olma durumum var. Öncelikle tedavi sürecimde dualarını esirgemeyen herkese ve tedavim sürecinde ellerinden gelen gayreti gösteren hastane çalışanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Milli sporcunun servise alınmasının mutluluğunu yaşayan baba Sabit Topuz ise süreç içerisinde kendilerine dua eden destek olan herkese teşekkür ettiğini belirtti.
KAYNAK: İHA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Rab Kimdir?
- Malatya'da Korkunç Olay: Pencereden Girdiği Evde Husumetlisini...
- Bakan Ersoy Malatya’da Depremzedelere Seslendi: ‘Birlik ve Beraberlik Her Zaman Kazanacak’
- Erdoğan: Sincik-Malatya Adıyaman-Çelikhan Yolu İçin İhaleler Tamamlandı, Çalışmalar Başlıyor!
- DEÜ, Türkiye’nin Deprem Direncini Artırmak İçin Yenilikçi Çözümler Geliştiriyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.