dore okulları
Malatya
24 Nisan, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.86
  • ALTIN
    2436.6
  • BIST
    9722.09
  • BTC
    64906.21$

Yıldırım: Bütün arkadaşlarınızla küsün


Narin

 

İş dünyasında korona virüs önemleri artarak devam devam ediyor. İstanbul Piliç şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı hemşerimiz Bilal Yıldırım bu konuda gerekli hassasiyeti göstererek çalışanlarını uyardı. Yıldırım konuşmasında; “ Gerekirse bütün arkadaşlarınızla küsün, günahı vebali benim boynuma. İnşallah bu bela bittiğinde burada hep beraber yapacağımız mangal partisinde sizleri barıştırmak da yine benim işim olacak” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Çin'in Wuhan kentinde aralık ayında ortaya çıkan ve 9 Şubat itibarıyla 100'den fazla ülkede 110 binden fazla insana bulaşan korona virüs için önlemler artırılmaya devam ediyor. Türkiye'ye de ulaşan bu virüs sonrası önlemler son derece hızlı bir şekilde alınmaya başlandı.

 YILDIRIM, ALINAN ÖNLEMLER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

İstanbul Piliç şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Yıldırım çalışanlarına uyarılarda bulundu. Yıldırım:Bildiğiniz gibi şuanda dünyayı kasıp kavuran bir virüs belasıyla uğraşıyoruz. Bu bela gelip ülkemize de çattı. Biz bundan 7-10 gün önce size bir takım kurallar getirmiştik. Bunlardan bir tanesi otobüs ile yolculuk yaparken çift koltuklara tek kişi oturulacağı ile ilgiliydi. Ayrıca nizamiyenin girişinde maskeleriniz verilerek, ateşiniz ölçülüyor. İçeriye girdiğinizde ise sosyal mesafeyi koruyucu şekilde düzenimizi kurduk. Yine yemekhanelerde herkes tekli şekilde yemeğini yiyecek. Bu kurallara riayet ettiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim. Ancak dün akşam Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmış olduğu açıklamaya göre bu iş biraz daha ciddiye alınmalı. Sizler bizim için önemlisiniz. Biz şuanda ülke ekonomisine katkıda bulunmak için ihracat yapan bir firmayız. Ülkemizin ekonomisini kalkındırmak için bizim üretim yapmamız gerekiyor. Ama bununla beraber yapmamız gereken önemli işler de var. Bunlardan bir tanesi sizin buraya sağlıklı bir şekilde gelip sağlıklı üretim yapıp sizi evde bekleyen anne- babalarınızın, çocuklarınızın ve eşlerinizin yanına sağlıklı bir şekilde gitmeniz gerekmektedir. Bunun için biz bütün tedbirleri alıyoruz. Alınan bu tedbirlere uymak da sizin işiniz.”

“KURALLARA UYARAK SAĞLIKLI ÜRÜNLER YAPACAĞIZ”

 “Sosyal mesafeyi korumak adına kimse yanındaki arkadaşı ile konuşmamalı. Yanınızdaki bütün arkadaşlarınızla küsün, günahı vebali benim boynuma. İnşallah bu bela bittiğinde burada hep beraber mangal partisi vereceğiz. Vereceğimiz o mangal partisinde hepinizi barıştırmak da yine benim işim olacak. Bu kurallara uyduğumuzda inşallah daha sağlıklı ürünler yapacağız. “

Öte yandan maskelerini takan personeller ateşleri ölçüldükten sonra iş başı yaptılar.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!