dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.49
  • EURO
    34.84
  • ALTIN
    2496.7
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    63849.19$

Yıldırım: Film meraklısıysanız, çevre yolu altına bakın!


Yıldırım: Film meraklısıysanız, çevre yolu altına bakın!
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Pandemi sürecinde Malatya'da yapılması planlanan Film Festivalinin bazı haklı gerekçelerden dolayı iptal edilmesini istedi. Yıldırım: 'Eğer çok film meraklısı iseler dışardan filmcileri getirmek yerine Çarmuzu, Kiltepe, Yeşiltepe, Taştepe'ye gitsinler. Oralarda filmlerin alasını görecekler. Hem de dram türünde filmler görecekler' dedi.
Narin


HABER MERKEZİ-MALATYA
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım, pandemi sürecinde Malatya'da yapılması planlanan Film Festivalinin bazı haklı gerekçelerden dolayı iptal edilmesini istedi.

"SANKİ VİRÜS ETKİSİNİ YİTİRMİŞ GİBİ DAVRANIYORLAR"
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanı Bilal Yıldırım Yıldırım, açıklamasında şunları kaydetti; "Ülkemizi ve dünyayı aylardır etkisi altına alan ve son günlerde ülkemizde ve bilhassa ilimizde tekrar artışa geçen koronavirüs salgını sürecinde yerel idarecilerimiz sanki hiç virüs yokmuş gibi, sanki virüs artık etkisini yitirmiş gibi etkinliklerle karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz aylarda yapılması planlanan konser vb. etkinliklerin, bu virüs sürecinde doğru olmadığını belirtmiş ve yerel idarecilerimiz sağolsunlar bizleri dinleyerek bu etkinlikleri iptal etme kararı almıştı. Daha sonra yaptığımız onca uyarılara rağmen toplu organizasyonlar yapılmış ve bu organizasyonlardan sonra birçok siyasi ve vatandaşımız virüse yakalanmıştı."

"KALEM KALEM AÇIKLAYIN"
"Şimdi ise; Malatya Büyükşehir Belediyesi sanki yangından mal kaçırırcasına Film Festivali için hazırlıklara başladı. Sayın Belediye başkanı sanki Malatya'nın en büyük eksikliği Malatya'nın tanıtımıymış gibi alelacele Film Festivali için hazırlıklar yaparak, personellerini teyakkuza geçiriyor. İsraf ve para harcama konusunda eline su dökülmüyor maalesef. Eğer bizlere müfteri diyeceklerse, ya da çok şeffaf iseler tek tek, kalem kalem, neye, nereden ne kadar harcandığını bu halka açıklasınlar."

ÇOK MU LAZIM FİLM FESTİVALİ?
Yeniden Refah Partisi Malatya İl Başkanlığı olarak, Fransa'nın ve Cahrlie Hebdo denilen bir yayın organının Alemlerin Efendisi Yüce Peygamberimiz için yaptığı alçakça muameleyi lanetlemek için yapacağımız basın açıklaması ve sevgili peygamberimiz adına dağıtacağımız lokma organizasyonumuza Valilik tarafından Hıfzısıhha kurul kararı bahane edilerek izin verilmez iken, siyasi partilerin kongrelerine izinler verildi, film festivali için de izin veriliyor.

FİLM FESTİVALİNİN AYRINTILARINA GELELİM!
Film festivali için kimler davet edildi? Hangi oteller ve VIP araçlar kiralandı? Ne kadar tanıtım masrafı çıkarıldı? Ne kadar ödül dağıtılacak? Dünya genelinde en büyük film festivalleri hatta ülkemizin en önemli film festivali olan Antalya Film Festivali dahi internet üzerinden online yapılmışken, Malatya Büyükşehir Belediyesi bu virüs döneminde, bu ekonomik sıkıntılar döneminde neden halka açık bir şekilde bu organizasyonu yapmak istiyor? Neden Kayısı Festivali yapılmadı? Malatya eğer tanıtılacak ise en büyük değeri olan hatta Dünya Kayısı Başkenti unvanını aldığı Kayısı Festivali üzerinden neden tanıtılmadı? Kayısı Festivali neden yapılmadı da Film Festivali için etekler tutuştu ?

FİLM MERAKLISIYSANIZ ÇEVRE YOLU ALTINA BAKIN! BU FİLM REKOR KIRAR
"Eğer çok film meraklısı iseler dışardan filmcileri getirmek yerine Çarmuzu, Kiltepe, Yeşiltepe, Taştepe'ye gitsinler. Oralarda filmlerin alasını görecekler. Hem de Dram türünde filmler görecekler. Bir filmin konusunu şöyle anlatayım mesela; Melekbaba Mahallesi'nde ailesine bakmakla yükümlü olan çocuklarını okutmakla mükellef olan bir babanın suyu ve elektriği kesik evde yaşama mücadelesi veriyor, Vizyona girse gişe rekorları kırar!"

"ALLAH HESABINI SORAR"
Yıldıırm konuşmasının devamında: "İsraf etmeyiniz! Fakiri fukarayı gözetiniz! Tüyü bitmemiş yetim hakkının üzerinde olduğu bu halkın vergileriyle toplanan bu paraları çar çur etmeyiniz ! Salgın döneminde insanları kalabalık ortamlara davet edici organizasyonlardan uzak durunuz! Bunun hesabını Allah sizden sorar!Bu süreçte sayın Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve tüm ilçe belediye başkanlarımızın, bu film festivalini iptal etmesi erdemli bir davranış olacaktır. Çok kıymetli Malatya halkına da bu film festivalinin iptali konusunda duyarlılık göstereceğinden eminim" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!