dore okulları
Malatya
29 Mart, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    35.06
  • ALTIN
    2326.7
  • BIST
    9138.94
  • BTC
    70086.72$

Yıldırım: Görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz

Yıldırım: Görevimizi en iyi şekilde yapıyoruz
Malatya’nın Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, geçtiğimiz aylarda Malatya İl Müftülüğü görevine atanan Şahin Yıldırım’a hayırlı olsun’ ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu. İl Müftüsü Şahin Yıldırım: "Allah’ın izniyle bizler görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.
Narin

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ile birlikte geçtiğimiz aylarda Erzurum İl Müftülüğü görevinden Malatya İl Müftülüğü görevine geçtiğimiz Kasım ayında atanan ve 8 Aralık 2022 tarihinde Malatya’da göreve başlayan Şahin Yıldırım’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

"GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPIYORUZ"

İl Müftüsü Yıldırım ile uzun süre sohbet eden Başkan Güder, çok önemli bir görevi ifa ettiklerinin altını çizerek, yeni görevinin kendisine ve Malatya'ya hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Güder ve İlçe Başkanı Kahveci’nin nazik ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Müftüsü Şahin Yıldırım, “Diyanet İşleri Başkanlığı olarak toplumu dini konuda aydınlatma görevi, bizlere verilen bir görev. Bu çerçevede Malatya’ya İl Müftüsü olarak atandım. Allah’ın izniyle bizler de görevimizi en iyi şekilde yapmanın gayreti içinde olduk, olmaya da devam edeceğiz. Bugünde Battalgazi’ye önemli hizmetler sunan Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci bizleri ziyaret ettiler, mutlu ettiler. Bu onurlandıran ziyaretten dolayı iki başkanımıza teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

BAŞARILAR!..

Gönüllülük esasının yüksek olduğu bu kutlu göreve atanan Müftü Yıldırım’a başarı dileyen AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de “Bugün Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, İlçe yönetimimiz ve meclis üyeleri arkadaşlarımızla birlikte Malatya İl Müftülüğü görevine atanan değerli hocamızı ziyaret ediyoruz. Görevinde başarı diliyorum” ifadelerini kullandı.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR GÖREVİ İFA EDİYORLAR"

Diyanet İşleri Başkanlığının ve Müftülüklerin önemli bir görevi ifa ettiklerinin altını çizen Başkan Güder ise “Malatya’mıza tayin olan değerli müftümüze yeni görevinde başarılar diliyorum. Diyanet İşleri Başkanlığımız ve Müftülüklerimiz çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Diyanet İşleri Başkanlığı, AK Parti zamanında hak ettiği gerçek değeri gören bir kurumumuz. Çünkü buradaki kişiler göz önünde olan önder kişiler. Önder kişilerin topluma örnek olması da gerekiyor. Örnek insanlara da gereken değerin verilmesi gerek. Özellikle Diyanet İşleri Başkanlığımızın hayırlı insanlar yetiştirme noktasında güzel gayretler var. Malatya’ya baktığımız zaman her mahallemizde bir camimiz var. Bu cami vasıtasıyla, oradaki imam hatipliler vasıtasıyla, insanları topluma faydalı bireyler olma, insanlar arasındaki sosyal diyalogu sağlama, ‘ İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesini her mahallede işlemeye çalışıyorlar. Bu yönü ile kendilerine teşekkür ediyorum. Battalgazi İlçe Müftülüğümüz ile örnek çalışmalara da imza atıyoruz. Bu anlamda da ilçe müftümüz Hüseyin Özdemir hocama da teşekkürlerimi sunuyorum. Değerli hocamızda Malatya genelinde güzel işlere imza atacağından şüphemiz yok. Hocamıza yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!