YILDIZ: soruşturmayı titizlikle ve özenle takip edeceklerini söyledi.

MHP İl Başkanı Arif Yıldız, İstanbul'daki soruşturmayı titizlikle ve özenle takip edeceklerini söyledi.
Parti binasında düzenlediği basın açıklamasında konuşan MHP İl Başkanı Arif Yıldız, “Her şeyden önce sürdürülen adli soruşturma nereye uzanırsa uzansın, ucu kime dokunursa dokunsun mutlaka sonuna kadar götürülmelidir. Türkiye yolsuzluklarla hesaplaşmalı, temiz toplum, temiz yönetim ve temiz siyaset için herkes samimi bir şekilde mücadele etmelidir. Bu operasyon nereye kadar gidiyorsa gidilmeli ve bir temizlik operasyonuna dönüştürülmelidir.
Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul'da süren yolsuzluk soruşturmasını titizlikle ve büyük bir özenle takip edecektir. Hukuka saygı duymak herkes için ortak yükümlülüktür” dedi.
Yıldız, MESOB Başkanı Şevket Keskin'in AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a destek verdiğini açıklaması ile ilgili tartışma hakkında, sivil toplum kuruluşlarının başında bulunan kişilerin kendi alanları dışında açıklama yapmasını doğru bulmadıklarını ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- CHP Malatya’da Örgüt Mesajı: Siyasetin Merkezinde Artık Örgüt Olacak
- 15 Dönümlük Alana Millet Bahçesi ve Nikâh Salonu Geliyor
- Malatya’nın Tescilli Ürünleri Dünya Pazarına Hazırlanıyor
- Özsan Sanayi Sitesi’nde Dehşet: İbrahim K. Gözaltında, Reşit K. Yoğun Bakımda
- Akaryakıta Yeni Zam Mı Geliyor? Benzin Ve Motorin İçin Tarihler Belli Oldu
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.