Yıldızlar şampiyonaya hazır

14-18 Eylül 2015 tarihlerinde Malatya’da düzenlenecek olan Türkiye Goalbal 3.Lige Yükselme Şampiyonası'nda Malatya'yı temsil edecek olan Yeşilyurt Goalbal Takımı, hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor.
Türkiye Görme Engellileri Federasyonu'nun 2015 yılı faaliyet programında yer alan 3.Lige Yükselme Şampiyonası'na katılacak olan 40 ilden birçok takım arasından sıyrılıp 3.Lige çıkmayı hedefleyen Yeşilyurt Goalbal takımı, Yeşiltepe Spor Salonu'nda yaptığı antrenmanla güç depoladı. Dış transferde kadrosunu güçlendirecek takviyeler yaptıktan sonra gözünü 3.Lige diken Goalbal Takımı, Antrenörler Mustafa Sağınak ve Onur Doğan gözetiminde sıkı bir çalışma döneminden geçiyor.
Takımın antrenmanını ziyaret eden Kulüp Başkanı Şerif Büyükdaş, 3.Lige Yükselme Şampiyonası için umut dolu sözler sarf etti. Oyuncuların moral ve motivasyonlarının iyi bir düzeyde olduğunu ifade eden Büyükdaş, “Bizim öncelikli hedefimiz 5 gün boyunca Malatya'da düzenlenecek olan 3. Lige Yükselme Şampiyonası'nda güzel sonuçlar alarak bir üst lige çıkmaktır. Bu hedefe ulaşmak içinde gereken çalışmaları yapıyoruz, takımımızın çalışmaları çok iyi bir ortamda devam ediyor. Oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Sıcak Başladı, Serin Bitecek: Malatya’da Cumartesi Gününe Saat Saat Hava Durumu
- Karanlığın Rotası Çizildi: Malatya’da İlçe İlçe Kesinti Haritası
- Malatya’da 13 Eylül Namaz Vakitleri: İmsaktan Yatsıya Günün Tüm Durakları
- Malatya’da 12 Eylül 2025 Vefat Listesi 8 Kişi Hayatını Kaybetti
- Sorunlar Konuşuldu, Çözümler Masaya Yatırıldı: Zorluklara Rağmen Mücadeleden Vazgeçilmeyecek!
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.