dore okulları
Malatya
29 Nisan, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.39
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2436.9
  • BIST
    9992.06
  • BTC
    62336$

Yılmaz: 600 bin TL'yi haksız kazanç olarak cebine koyamadın


Yılmaz: 600 bin TL'yi haksız kazanç olarak cebine koyamadın
TFF’ye şikayet edilen Bursaspor’la sözleşmesini feshedip Kasımpaşa’ya imza atan eski Malatyaspor'lu oyuncu Aytaç Kara'nın yapmış olduğu röportajı eleştirileri beraberinde getirdi.
Narin

 

HABER MERKEZİ-MALATYA

TFF'ye şikayet edilen Bursaspor'la sözleşmesini feshedip Kasımpaşa'ya imza atan eski Malatyaspor'lu oyuncu Aytaç Kara'nın yapmış olduğu röportajı, eleştirileri beraberinde getirdi. Kara'nın; "Zaten hiçbir zaman benim için para ön planda olmadı. Malatya'da 600 bin TL bıraktım." sözü tartışma yarattı. Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz bu sözlere ilişkin '600 bin TL yi haksız kazanç olarak cebine koyamadın' diyerek Kara'yı eleştirdi. 

8006_5

YILMAZ: İFTİRALARI ÖNLERİM

Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz, eski Malatyaspor'lu oyuncunun sözlerini sert bir dille eleştirdi. Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Evkur Yeni Malatyaspor 'dan yüzlerce Futbolcu geldi geçti, bir seni sevemedim Aytaç KARA bir de Yalçın AYHAN'ı sevmedim.  Atatürk'ün söylediği gibi "Ben Sporcunun zeki, çevik ve ahlaklısını severim" Yeni Malatyaspor da 600 bin TL bıraktım yani 100 bin EURO derken sen benim camiamı zan altında bırakır yalan söylersen bende sana sen karaktersizin önde gidenisin derim. Yapmış oldugun sözleşmende aynı sezonda 25 maç onbirde oynar ise 100 bin Euro ekstra prim alır maddesine istinaden 24 maç ligde 1 maç Ziraat Türkiye Kupasında oynamana rağmen kupa maçınıda hesaba katarak Evkur Yeni Malatyaspor u TFF ye şikayet ettin. TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UCK) konuyu Tahkim kuruluna sevk etti ve Tahkim Kurulu Ziraat Türkiye Kupasının Özel Statü grubunda olduğunu lig müsabakası olmadığını belirterek Evkur Yeni Malatyaspor Kulübünü haklı buldu sende avucunu yaladın 600 bin TL yi haksız kazanç olarak cebine koyamadın. Senin davanı gören kurum senin bu ülkede futbol oynayabilmeni sağlayan sana lisans veren kurum sağda solda verdiğin röportajlar da gerçeği anlatmadigin takdirde TFF' nin sana tayin ettiği Avukat Gülsev PAPİLA Hanımefendiyi konuşturur, Yeni Malatyaspor' un ve Yönetim Kurulumun böyle iftiralar ile gündeme gelmesini önlerim." ifadelerini kullandı.

8005_7

AYTAÇ KARA'NIN VERDİĞİ RÖPORTAJDA TARTIŞMALARA KONU OLAN SÖZLERİ:

“Bütün hocalara ve başkanlara çok teşekkür ediyorum. Transfer sürecinde çok arayan oldu. Benim bir seçim yapmam gerekiyordu. Geçen sene çok zor geçti benim açımdan. Bu yüzden doğru bir seçim yapmam gerekiyordu. Kemal Özdeş hocamla altyaş milli kategorilerinde çalışmıştım. Paradan çok huzurlu bir seçim yapmam gerekiyordu. Zaten hiçbir zaman benim için para ön planda olmadı. Bursaspor'dan ayrılırken kulübü federasyona vermeden 2 milyon TL'ye yakın bir para bırakarak ayrıldım. Bir açıdan bu da önemli. Kulübün altyapısından yetişmiş bir oyuncu bile lig biter bitmez Bursaspor'u federasyona veriyorken ben asla öyle bir şey düşünmedim. Bu benim yapımda yok. Şimdiye kadar hep öyle oldu. Eskişehir'de 500 bin TL bıraktım, Malatya'da 600 bin TL bıraktım. Trabzon'da 400... Hep fedakârlık yaparak ayrıldım. Bir kere bile bize fedakârlık yapılsın demedim. Benim için para önemli değil. Takım başarılı olsun, ben başarılı olayım, milli takıma gideyim diye bakıyorum hep.”

 

(Ankara Malatyasporlular Derneği Başkanı Fuat Yılmaz'ın arşivden alınan bir fotoğrafı)

8007_1

 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!