YKS bazı öğrenciler için hüsranla bitti!

Bütün illerde olduğu gibi Malatya’da da Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşandı. Sınav salonuna 2 dakikayla kaçıran aday gözyaşlarına boğulurken, kimliği kırık olan aday sınav salonuna alınmadı.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya’da Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Testi sınavı heyecanı yaşandı.
İKİ DAKİKA İLE SINAVI KAÇIRINCA GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Temel Yeterlilik Testi (TYT), Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Yabancı Dil Testi (YDT) olmak üzere üç oturumda tamamlanacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nın (YKS) ilk ayağı olan TYT bugün saat 10.15 itibariyle başladı. Aylardır sınava hazırlanan öğrenciler içeride ter dökerken dışarda bekleyen veliler Kuranı Kerim okudu dualar etti. Sınava 2 dakika geç kalan aday içeri alınmayınca gözyaşlarına boğuldu.

KİMLİĞİ KIRIK OLAN GENÇ DE ALINMADI
Sınav binasının giriş kapısının kapanmasının ardından gelen bir aday ve yanındaki refakatçisi görevlilere dakikalarca dil döktü. Yaklaşık 10 dakika süren ısrarın ardından öğrenci ve refakatçisi, sınav sistemine tepki göstererek okuldan ayrıldı. Ayrıca kimliği kırık olan genç de sınav salonuna alınmadı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya Mega Endüstri Bölgeleri Kapsamına Alınıyor mu? Ölmeztoprak Talepleri Bakanlığa İletti
- Yeşilyurt Belediyesinin Sayıştay Raporu Kamuoyunun Erişimine Açılıyor!
- Malatyalı Mustafa Necati Tecdelioğlu, İstanbul Sanayi Odası Meclis Başkanı Seçildi!
- Yeşilyurt Belediyesinden Müftülüğe ve TUSAŞ'a Taşınmaz Tahsisi Yapıldı
- Malatya'da Gençler İçin Ücretsiz Kuaförlük Kursu Kayıtları Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.