dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.45
  • EURO
    34.75
  • ALTIN
    2438.6
  • BIST
    9915.62
  • BTC
    63715.4$

YMS'de transfer müjdesi


YMS'de transfer müjdesi
Buz, transferde aşama kat ettikleri futbolcuların olduğunu söyledi.
Narin

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü İrfan Buz, transferde aşama kat ettikleri futbolcuların olduğunu söyledi.
PTT 1. Lig'in ilk yarısını 21 puanla 13. sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, ikinci yarı öncesi kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı. İHA muhabirine açıklamada bulunan Teknik Direktör İrfan Buz, "Takımımız açısından 21 puana ulaşılması çok önemliydi. Büyük yatırımlar yapmış Göztepe takımının 5 puan gerisindeyseniz, bu başarı demektir. Ben ilk geldiğimde 5 puanımız vardı. Herkes 15 puan yapılması hedefini koydu. Takım olarak iyi performans ortaya koyup, 21 puan yaptık. Tabi oynadığımız son iki maçı da kazanabilirdik. Samsun ve Bolu maçlarında rakiplerimize karşı bariz üstün oynadık. Bu ligde bazen sadece iyi oynamak yetmiyor. Futbolcularımız da bazen kapasitelerinin üzerinde mücadele ettiler. Onlara da çok teşekkür ediyorum" dedi.

"SAĞ BEK, ORTA SAHA VE FORVETE TAKVİYE YAPMAMIZ GEREKİYOR"
Buz, devre arası transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, transferinde aşama kat ettikleri futbolcuların bulunduğunu söyledi.

Özellikle forvete çok iyi bir oyuncu almak istediklerini kaydeden Buz, "Transfer çalışmalarına başladık. Tabi biz transfer yaparken diğer takımlar da boş durmayacak, onlar da transfer yapacak. O yüzden transferde mantıklı işler yapmalıyız. Sağ bek, orta saha ve forvete takviye yapmamız gerekiyor. Forvet bölgesi için anlaşmaya yakın olduğumuz bir isim var. Almanya liginde forma giyen bu yabancı forvet oyuncusuyla görüşmelerimiz sürüyor. Yine Türkiye'den de ilgilendiğimiz kaliteli isimler var. Şu an isim açıklamamız bizim açımızdan iyi olmaz. Kamp çalışmalarına en az 3-4 yeni transferi dahil etmemiz lazım. Hedefimiz bu. Taraftarımız rahat olsun, camiaya yakışır isimler transfer edeceğiz. Eğer listemdeki oyuncuları alabilirsek, harika iş çıkarmış oluruz. Bu işlerde biraz sabırlı olunmalı. Yapılacak transferlerle ilgili yönetime raporumu sundum. Kesinlikle takviye yapmamız gerekiyor. Takviyelerin yapılacağını düşünüyorum. Bize yakışan futbolcuya ihtiyaç var. İsimde olabilir, isimsiz de olabilir. Bir kere bu formayı giydiği zaman Yeni Malatyaspor'a hizmet etmek için gelmesi lazım. Ayrıca severek gelmesi gerekiyor. Hedefli olması gerekiyor. Mevcut kadromuzdan gidecek oyuncular da olacak. Bazı futbolcularımızla yollarımızı ayıracağız" diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!