YMS eksik çalıştı

PTT 1. Lig'in 20. haftasında deplasmanda Multigroup Alanyaspor'a 2-0 mağlup olan Alima Yeni Malatyaspor, 1 günlük iznin ardından Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı.
Alima Yeni Malatyaspor, PTT 1. Lig'in 21. haftasında kendi evinde oynayacağı Kardemir Karabükspor maçı hazırlıklarına başladı. Sarı-kırmızılı futbolcular düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından kısa bir koordinasyon çalışması yaptı. Daha sonra yarı sahada çift kale maç ile antrenman sona erdi. Antrenman sırasında Teknik Direktör İrfan Buz, çift kale maçta takım uyumunu sağlamak için oyunculara bol pas yapmaları talimatı verdi.
Multigroup Alanyaspor maçında sakatlanan Erkan Sekman ve Ramazan Kahya'nın katılmadığı antrenmanda yeni transferlerden Guido Koçer ve Yiğitcan Erdoğan Malatya'da takımla birlikte ilk kez çalıştı. Erkan Sekman'ın üst baldırında hafif bir ödem oluştuğu öğrenilirken, Kardemir Karabük maçında oynayabileceği belirtildi. Ramazan Kahya'nın ise tedbir amaçlı dinlendirildiği ifade edilirken, yarından itibaren takımla çalışmalara katılacağı açıklandı.
Lider Kardemir Karabükspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına TFF idman sahasında yapacağı çalışmalarla devam edecek sarı-kırmızılılar, kendi tesislerindeki çim sahaları kar yağışından dolayı yine kullanamadı.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.