Malatya
28 Temmuz, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.55
  • EURO
    47.57
  • ALTIN
    4356.3
  • BIST
    10.626
  • BTC
    118841.84$

Yolcu otobüsünde kilolarca uyuşturucu çıktı!

Yolcu otobüsünde kilolarca uyuşturucu çıktı!
Malatya’da polis ekipleri tarafından yapılan yol kontrolü uygulamasında bir yolcu otobüsünde 51 kilo skunk ile 1 kilo 360 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheli tutuklandı.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Malatya-Elazığ karayolu üzeri Kale yol uygulama noktasında bir yolcu otobüsünde arama yaptı. Narkotik madde arama köpeği Bonita'nın da yer aldığı arama esnasında yolcu otobüsündeki bir valiz içerisine gizlenmiş 51 kilo skunk maddesi ile 1 kilo 360 gram toz esrar maddesi ele geçirildi.

ZANLILAR CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ 

Olayla ilgili 3 şahıs gözaltına alınırken, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!