Yolcu Otobüsünün Freni Tutmadı: Trafik Felç Oldu

Malatya Havalimanı kavşağında, yolcu taşıyan bir MOTAŞ otobüsünün freninin tutmaması sonucu zincirleme trafik kazası meydana geldi. Bir kişinin hafif yaralandığı olayda, faciadan dönüldü.
Malatya-Ankara Karayolu üzerindeki Havalimanı kavşağında akşam saatlerinde yaşanan trafik kazasında, faciadan dönüldü. Görgü tanıklarının iddiasına göre MOTAŞ'a ait yolcu otobüsünün freni tutmadı.
(5).jpg)
PİKABA ÇARPTI, 3 ARAÇ DAHA KARIŞTI
Kontrolden çıkan otobüs, önünde seyreden bir pikaba çarptı. Çarpmanın etkisiyle duramayan arkadaki üç araç da otobüse çarparak zincirleme kazaya yol açtı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı.
(4).jpg)
TRAFİK AKIŞI DURDU, SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Kazanın ardından yol bir süreliğine trafiğe kapandı. Olay yerine sevk edilen trafik ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı. Kazanın nedeni olarak otobüsün fren sistemindeki arıza değerlendiriliyor.
KAYNAK: AHA
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- İYİ Partili İsmail Yücel Malatya’da Deprem Sonrası Ekonomik ve Sosyal Sorunlara Dikkat Çekti
- Malatya’da Afet Risklerini Azaltmak İçin Hangi Adımlar Atılıyor?
- Malatya’dan İki Ayda 10 Bin 300 Ton Kuru Kayısı İhraç Edildi
- Vali Yavuz: “Sürekli Mağduriyet Algısıyla Şehri Normalleştiremeyiz”
- Malatya'da Depremin Ardından Konteynerlerde Kalanların Sayısı On Binin Altına Düştü
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.