Yönetim olarak başarısızdık!..

Spor Toto 2. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un genel kaptanı Çetin Aydoğan, Play-off'ta elenmenin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade ederek, yönetim olarak başarısız olduklarını kabul ettiklerini söyledi.
Yönetim olarak olağanüstü genel kurul kararı aldıklarını kaydeden Aydoğan, "Sezon içinde yönetimdeki tüm arkadaşlarımızla beraber direk çıkmayı hedefliyorduk. Fakat direk çıkma konusunda gerek hoca değişiklikleri gerekse kadro dışı futbolcular olsun ilk yarı istediğimizi yakalayamadık. Sonrasında sakat ve cezalı futbolcular çokluğu da buna etki etti. İlk yarının sonunda Özcan Kızıltan hocamız ile yolları ayırdık. İkinci yarının başında Mert Korkmaz hocamızla yolumuza devam ettik. Mert hocamızla bir çıkış yapacağımızı düşünüyorduk. Mert hocamızla o çıkışı gerçekleştiremedik. Mert hocamızla birlikte 9 haftalık periyotta 14 puan kaybımız oldu. Yollarımızı ayırma kararı aldık. Cafer hocamız geldi. Cafer hocamızla şampiyonluk şansımızı Tarsus İdman Yurdu maçına kadar kovaladık. Tarsus maçında olumsuz mağlubiyetimiz bizi direkt Play-off potasına itti. Play-offÂ'a çıkma şansımızı da iyi kullanamadık. Şanssız bir şekilde elendik. Şanssız da sayılmazdık. Çok kötü oynadık" dedi.
Aydoğan, yönetim olarak başarısız olduklarını kabul ettiklerini belirterek, "Yönetim olarak kendimde dahil kendimizi başarısız kabul ediyoruz. Başkanımız ile birlikte yönetimdeki arkadaşlarla toplantı kararı aldık. Yeni gelecek insanların önünü açmak adına kongre yapıyoruz. Burada Yeni MalatyasporÂ'un menfaati söz konusu. O yüzden gelecek insanlar bizden daha faydalı olabilir kulübümüze. Olağanüstü kongremizde ne karar çıkacak hep beraber bekleyip göreceğiz" diye konuştu.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Gençler Geleceğin Mesleklerine Nasıl Hazırlanacak? MİAD ve Darende Belediyesinden Sürdürülebilir Kalkınma İçin İş Birliği
- Yeşilyurt Belediyeciliğinde Yeni Dönem Mi Başlıyor? Kent Yönetiminde Çocuk Meclisi Kuruluyor
- Piyasada Düşük Ayarlı Altın Alarmı Mı Var? Vatandaş Alışveriş Yaparken Nelere Dikkat Etmeli?
- Fahri Kayahan Bulvarındaki Kırmızı Işık İhlali Kazası Kavşakta Bekleyen Başka Bir Aracın Kamerasına Yansıdı
- Malatya Çarşı Merkezinde İki Ay İçerisinde Yaklaşık 1200 Yeni İş Yerinin Teslim Edilmesi Planlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.