Yöresel Ürün Hasreti Çekenlere!

GURBETTE YÖRESEL ÜRÜN HASRETİ ÇEKENLERE HİZMET
Gurbette yöresel ürün hasreti çekenlere hizmet eden zahireci Mustafa Soylu, ilçedeki ürünlerinin il dışında tanıtımını da yaptığını söyledi.
Malatya'nın Darende ilçesinde kayısı ve zahire ticareti yapan Mustafa Soylu adlı esnaf, kış aylarında İstanbul'da gurbette yaşayan hemşerileri için yöresel tandır ekmeği, Darende'de yetişen çeşitli sebzeler ve zahire ürünlerini aracıyla İstanbul'a götürerek hemşerilerinin özlemini gideriyor.
Mustafa Soylu, “Biz bu yöresel ürünlerimizi hiçbir kar amacı gütmeden İstanbul'daki hemşerilerimize Darende'mizin geleneksel ürünlerini yaşatmak adına ulaştırıyoruz. Gurbetteki vatandaşımıza hizmet etmek bizlere gurur vermektedir. Bu hizmeti uzun yıllardır yapıyorum, hemşerilerimiz, bizden biz de onlardan memnunuz onlar talep ettikçe bizde bu işi yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Binlerce Başvuru Arasından Sıyrılan Genç Mühendisler Ödül İçin Tulga Havalimanı’nda Piste Çıktı
- Muhalefet Kanadından Sami Er’in Ankara Ziyaretine Yönelik Eleştiriler Geldi
- Bakan Uraloğlu Malatya ve Sivas Temaslarına Darende İlçesinden Başladı
- Kent Protokolü Tulga Havalimanı’nda Geleceğin Mimar Yetenekleriyle Bir Araya Geldi
- Deprem Bölgesinde Şantiyeler Aralıksız Çalışırken İnşaat İşçiliği Maliyetleri Yüzde Otuzu Aştı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.