dore okulları
Malatya
23 Nisan, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.59
  • EURO
    34.79
  • ALTIN
    2411.0
  • BIST
    9645.02
  • BTC
    66235.93$

Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe!


Zehir tacirlerine darbe üstüne darbe!
Malatya’da yolcu otobüsüyle uyuşturucu sevkiyatı polise takıldı. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı. Öte yandan Malatya’da polis tarafından torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaylarda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.
Narin

Malatya’da polis tarafından bir yolcu otobüsünde yapılan aramalarda valiz içerisine gizlenmiş 6 kilo 70 gram skunk maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

KİLOLARCA UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı narkotik ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele çerçevesinde Kale ilçesi uygulama noktasında durdurulan bir yolcu otobüsünde arama yapıldı. Yapılan aramada valiz içerisine gizlenmiş vaziyette 6 kilo 70 gram skunk maddesi ele geç geçirildi.
Uyuşturucu maddelere el konulurken A.A. gözaltına alındı.

ZEHİR TACİRLERİNE DARBE ÜSTÜNE DARBE

Malatya’da polis tarafından torbacı olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi. Olaylarda gözaltına alınan 8 zanlı tutuklandı.
Uyuşturucu imalatı ticareti ve kullanımı ile mücadelesini sürdüren Malatya il Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon düzenledi. Düzenlenen üç ayrı operasyonda 56,50 gram metamfetamin, 63 adet ecstasy hap, 619 adet sentetik ecza hap, 1 adet aparat ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 12 bin 720 TL ele geçirildi.

8 ZANLI TUTUKLANDI 

Operasyonlarda 11 zanlı gözaltına alınırken, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliye sevk edilen zanlılardan 8’i tutuklanırken 3 şahsa ise adli kontrol uygulandı.

ÖTE YANDAN GÜMRÜK KAÇAĞI ÜRÜN SATIŞI YAPAN ADRESE OPERASYON

Malatya’da polis tarafından gümrük kaçağı ürün satışı yapan adrese operasyon düzenlendi. Operasyonlarda bir şahıs hakkında işlem yapıldı.
Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ekipleri kaçakçılıkla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çerçevede kent merkezinde bir adrese operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonda 10 bin 600 adet makaron, 40 kilo işlemiş tütün ile 1 adet elektronik sigara dolum makinesi ele geçirildi. Operasyonda gözaltına alınan zanlı hakkında “5607 SKM” den işlem yapıldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!