dore okulları
Malatya
20 Nisan, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.50
  • EURO
    34.78
  • ALTIN
    2499.5
  • BIST
    9693.46
  • BTC
    64098.926$

Zeybek Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da


Zeybek Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da
Malatya Yeşilyurt Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen orta saha Halil Zeybek’i renklerine bağladı. 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yapılan sezonun ilk çalışmasına 22 futbolcu katıldı.
Narin

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT

Malatya Yeşilyurt Belediyespor transfer çalışmaları kapsamında bir dönem Yeni Malatyaspor forması da giyen orta saha Halil Zeybek'i renklerine bağladı. 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yapılan sezonun ilk çalışmasına 22 futbolcu katıldı. 

10 FUTBOLCU TRANSFER EDİLDİ
Transferde yeni sezon öncesi şuana kadar 10 futbolcuyu renklerine bağlayan 3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Koray Şanlı'dan sonra geçmişte Yeni Malatyaspor'da forma giymiş bir diğer isim Halil Zeybek'i de kadrosuna kattı. Son olarak 3. Lig takımı Halide Edip Adıvar Kulübü'nde forma giyen 33 yaşındaki futbolcunun Yeşilyurt'un Erzurum'daki 2. Etap kampına katılacağı belirtildi. 

PALANCI: GÜÇLÜ BİR TAKIM OLUŞTURMAYI HEDEFLİYORUZ
Kadrosuna genç oyucularla birlikte deneyimli isimleri de katarak güçlü bir takım oluşturmayı hedefleyen Hayati Palancı yönetimindeki Malatya Yeşilyurt Belediyespor'un golcü arayışı ise devam ediyor. Malatya ekibinin son olarak Malatyaspor altyapısında yetiştikten sonra önemli kulüplerde attığı gollerle adını duyuran Mehmet Albayrak'a teklif sunduğu belirtildi. Albayrak'ın turuncu yeşilli kulüpten 300 Bin TL istediği, yönetimin ise fiyatı aşağı çekmek için sıkı bir pazarlık içerisinde girdiği öğrenildi. 

7000_92

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR YENİ SEZON HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

3. Lig ekibi Malatya Yeşilyurt Belediyespor'da yeni sezon hazırlıkları başladı. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yapılan sezonun ilk çalışmasına 22 futbolcu katıldı. Teknik Direktör Hayati Palancı ile yardımcıları Murat Kayapınar, Kadir Yılmaz ve Süleyman Kale gözetiminde yapılan antrenmanda futbolcular dayanaklılık çalışması yaptı. Antrenmana izinli olan Koray Şanlı ve Emrah Tuncel katılmadı. Antrenmanın başında futbolcularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yapan Hayati Palancı, yeni sezonun kendileri için güzel geçmesi temennisinde bulundu. 

"İNŞALLAH İYİ BİR SEZON GEÇİRİRİZ"
Palancı, “Geçen sezon mutlu bir sonla şampiyon olduğumuz Yeşilyurt ile bu sezon farklı serüvenlere yelken açmak için yola çıkmış bulunmaktayız. İnşallah güzel bir sezon geçirir ve Malatya'mızı en iyi şekilde temsil ederiz. Burada aile ortamı havasında birlikte hareket eden, birlikte düşünen ve paylaşan bir takım olmamız beraberinde güzel şerleri de getirecektir. Sizlerden kamplarda ve sezon boyunca özverili olmanızı bekliyorum” ifadelerini kullandı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor kamp çalışmalarını 21 Temmuz Pazar gününe kadar Malatya'da sürdürdükten sonra pazartesi sabahı 2. etap için Erzurum Palandöken'e gidecek.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!