Malatya
11 Ağustos, 2025, Pazartesi
  • DOLAR
    40.70
  • EURO
    47.43
  • ALTIN
    4396.2
  • BIST
    11.076
  • BTC
    121213.19$

“Ziyafet Sofrası” tam not aldı


“Ziyafet Sofrası” tam not aldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Malatyalılarla buluşturulan “Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro oyunu seyircilerin büyük takdirini aldı.

HABER MERKEZİ-MALATYA

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından Malatyalılarla buluşturulan “Ziyafet Sofrası” adlı tiyatro oyunu seyircilerin büyük takdirini aldı. 

ZİYARET SOFRASI'NA BÜYÜK BEĞENİ
Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi Çok Amaçlı Salonunda sahnelenen oyunun süresi, 90 dakika. Tek perdelik oyunu “Tiyatro Külliyen” adlı tiyatro grubu 5 sezondur Türkiye ve Avrupa genelinde sahneliyor. 

1002_12

OYUN ALKIŞ ALDI
Osman Doğan'ın yönettiği oyunu Ayşe Şahinboy uyarladı. 2 seans olarak seyirciyle buluşturulan oyunda bol kahkaha attıran sahneler bulunuyor. Soğuk bir kış günü Üsküdar'da, yolu Hüdai dergâhına düşen iki sarhoş; Ahmet Kemal ve Mehmet Kemal. Karınlarını doyurmak için geldikleri dergâhta manevi bir ziyafetle karşılaşan Kemaller, yeni bir yaşamı tanımaya başlarlar. Ne var ki ön yargılar ve çekinceler, yılların verdiği alışkanlıklar ve bilgisizlik ile birleşince, yaşadıkları büyük değişim de komik olaylara sahne oluyor. Seyircilerin büyük beğeniyle takip ettiği oyun, yoğun alkış aldı. 

1006_3

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!