Zorunlu Askerlik Devam Edecek mi? Bakan Güler’den Açıklama

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zorunlu askerliğin devam edeceğini ve Türkiye’nin mevcut koşullarında yüzde 50 profesyonel, yüzde 50 zorunlu askerlik sisteminin en uygun model olduğunu belirtti.
PROFESYONEL ASKERLİK VE ZORUNLU ASKERLİK
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, EFES-2024 Tatbikatı sonrası zorunlu askerliğin devam edeceğini, Türkiye’nin savunma ihtiyaçları doğrultusunda yüzde 50 profesyonel ve yüzde 50 zorunlu askerlik sisteminin sürdürüleceğini açıkladı.
TÜRKİYE-YUNANİSTAN İLİŞKİLERİ
Bakan Güler, Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde olumlu bir dönemden geçildiğini ve çözüm odaklı yaklaşımlarının iki ülkenin yararına olacağını vurguladı.
TERÖRLE MÜCADELE
Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyonlar ve Suriye’deki YPG/PYD tehdidine karşı mücadele vurgusu yapan Güler, Türkiye’nin milli güvenlik konusunda taviz vermeyeceğini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Deprem Sonrası İnşa Edilen Konutlar Boş Kaldı! Yüzde Dördü Bile Satılamadı
- Malatyalılar Dikkat! Emekli Sandığı Zam Farkları Yarın Banka Hesaplarına Yatırılıyor!
- Malatya Şeker Fabrikası'nın Eski Müdürü Suat Altun Hayatını Kaybetti
- Mahalle Ziyaretinde İletilen Sorun İçin Ekipler Aynı Gün Sahaya İndi
- Malatya'da 24 Derslikli Yeni Bilim ve Sanat Merkezi Hizmete Hazırlanıyor
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.