Zorunlu Askerlik Devam Edecek mi? Bakan Güler’den Açıklama

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, zorunlu askerliğin devam edeceğini ve Türkiye’nin mevcut koşullarında yüzde 50 profesyonel, yüzde 50 zorunlu askerlik sisteminin en uygun model olduğunu belirtti.
PROFESYONEL ASKERLİK VE ZORUNLU ASKERLİK
Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, EFES-2024 Tatbikatı sonrası zorunlu askerliğin devam edeceğini, Türkiye’nin savunma ihtiyaçları doğrultusunda yüzde 50 profesyonel ve yüzde 50 zorunlu askerlik sisteminin sürdürüleceğini açıkladı.
TÜRKİYE-YUNANİSTAN İLİŞKİLERİ
Bakan Güler, Türkiye-Yunanistan ilişkilerinde olumlu bir dönemden geçildiğini ve çözüm odaklı yaklaşımlarının iki ülkenin yararına olacağını vurguladı.
TERÖRLE MÜCADELE
Irak’ın kuzeyinde devam eden operasyonlar ve Suriye’deki YPG/PYD tehdidine karşı mücadele vurgusu yapan Güler, Türkiye’nin milli güvenlik konusunda taviz vermeyeceğini belirtti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Son Usta Havlu Atıyor! Çeyiz Kültürünün Unutulmaz Parçası Yorgancılık Yok Olma Noktasında
- Behçet Bakır’ın İsmi Gündemde! Malatya Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır Neden Resmi Makamlara Gidiyor?
- Seçim Bitecek Köprü Gelecek Demişlerdi Ama Akçadağ ve Yazıhan Halkı Tohma Çayı'nı Halâ Yüzerek Geçiyor
- Meclis Üyeleri Mahallelerin Taleplerini ve İlçenin Geleceğini Bu Toplantıda Masaya Yatırdı
- MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan Görevinden İstifa Etti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.