dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.54
  • EURO
    34.90
  • ALTIN
    2442.5
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64559.67$

Cumhurun Başını kandırmaya çalışıyorlar(!)


Cumhurun Başını kandırmaya çalışıyorlar(!)
FETÖ'nün kamuda korunduğu iddia edildi
Narin

Devlet tarafından kırmızı kitaba alınan Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) mensuplarının, kamu kurum ve kuruluşlarında korunduğu iddia edildi. Yapıyla ‘Etkin mücadele' talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaşanan süreçle ilgili doğru bilgilendirilmediği belirtilirken, esas sorumluların saklandığı göstermelik operasyonlarla, Erdoğan'ın kandırıldığı öne sürüldü.

HABER MERKEZİ – ÖZEL

Devlet içine yuvalanmış Fethullahçı yapıyla mücadele bir devlet politikasına dönüşürken, yapının Malatya'daki unsurlarının korunduğu iddia edildi. Pek çok kamu kurum ve kuruluşu başta olmak üzere il genelindeki yapılanma halen varlığını sürdürürken, özellikle üst düzey yöneticilerin ‘ipin ucu' kendilerine dokunur korkusuyla, kadroları ört pas ettiği öne sürüldü.

SORUMLULAR KORUNUYOR

Paralel yapı Malatya'daki SODES projelerinde trilyonlarca liralık vurgun yaparken, tüm olay bir kişinin üzerine atıldı.. SODES projelerinde görevlendirilen bir öğretmenin tüm işleri organize ettiği öne sürülürken, SODES ofisinde çalışan proje sorumlularına ilişkin de hiçbir hukuki süreç başlatılmadı. Öte yandan Malatya'daki SODES ofis sorumlusu, ekibiyle birlikte yapının etkin faaliyet gösterdiği Malatya Büyükşehir Belediyesi'nden transfer edilerek terfi almıştı. Ayrıca en az SODES kadar İŞKUR aracılığıyla, FETÖ'ye ait derneklere aktarılan paraların hesabının da sorulmaması dikkat çekiyor.

VURGUNLARIN HESABI SORULMADI

İl genelinde oldukça önemli mevkilerde bulunan paralel yapı mensuplarıyla ilgili halen dişe dokunur bir operasyon yapılmazken, düzenlenen operasyonlarda birkaç iş adamı dışında neredeyse tutuklu sanık bulunmuyor. Etkin pişmanlıktan yararlanarak ifade veren Mehmet T. İsimli itirafçının anlatımları doğrultusunda birkaç isim tutuklanırken, ismi geçen tüm sanıkların yurtdışına kaçmış olması ise dikkat çekiyor. Ayrıca FETÖ'nün toplam mali gücü 150 milyon dolar olarak açıklanırken, sözkonusu itiraflarda bahsi geçen paralar birkaç bin lirayı geçmiyor.

OPERASYONLAR GÖSTERMELİK!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın etkin mücadele edilmesini isterken, il genelinde yapılan operasyonlar ‘göstermelik' olarak yorumlanıyor. Yaşanan süreçten haberdar olan Malatyalılar da ‘etkin mücadele' talimatı veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, göstermelik operasyonlarla kandırıldığına inanıyor.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!