dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.56
  • EURO
    34.97
  • ALTIN
    2448.2
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64452.97$

Daha güzel bahara ulaşalım


Daha güzel bahara ulaşalım
16 Nisan'da yapılacak referandumun önemine dikkat çeken AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, 'İnşallah 16 Nisan'dan sonra daha güzel bir bahara ulaşırız' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA

AK Parti Malatya Milletvekili Nurettin Yaşar, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ı ziyaret etti. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun önemine dikkat çeken Milletvekili Yaşar, "Bu hep birlikte bir ucundan tuttuğumuz ülkeyi kalkındırma hamlesi. İnşallah 16 Nisan'dan sonra daha güzel bir evreye ve daha güzel bir bahara ulaşırız. Bu da inşallah Türkiye'miz için yeni bir baharın müjdecisi olur" dedi.

BELEDİYECİLİKTE ÇAĞ AÇTIK
AK Parti'nin belediyecilikte yeni bir çağ açtığını belirten Yaşar, "Bu çerçevede AK Partinin belirlediği ve tecrübe ettiği, Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde yıllardır geliştirdiği bir belediyecilik anlayışı var. Biz hem yerelde, hem genelde iyi bir hayat standardı, güvenli bir ülke, güvenli ve temiz bir şehir sunabilmek için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Yerel yönetimler ise vatandaşa direkt olarak dokunduğumuz alanlar. Biz nereye gidersek gidelim Referandum ile ilgili de olsa genel seçimlerle ilgili de olsa vatandaş hemen belediye hizmetlerine doğru yoğunlaşıyor" ifadelerini kullandı.

BELEDİYEMİZİN ÇALIŞMALARI TESCİLLENDİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, "Hakikaten Battalgazi Belediye Başkanlığı olarak şu ana kadar yaptığımız çalışmalar Türkiye'ye rol model olmuş çalışmalardır. Bu sadece benim kendi söylemim değil, çalışmalarımız TSE dediğimiz Türkiye Standartları tarafından da tescil edilmiştir. EN dediğimiz Avrupa standartları tarafından tescil edilmiştir. ISO 9000 dediğimiz dünya standartları tarafından tescil edilmiştir. Biz bu standartları almaktan çok, uygulama noktasında gayretimiz ve daha üst versiyonlara çıkarılması noktasında çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

3 YILDA ÇOK YOL ALDIK
Battalgazi'nin yüz yıllık birikime sahip çalışmaları üç yıla sığdırdığını anlatan Gürkan, "Bu anlamda belediyemizdeki tüm çalışanlara ve milletvekillerimize, Genel Başkan Yardımcımıza ve Bakanımıza çok teşekkür ediyorum. Bugün Asfalt Plentinden, Konkasör'ünden, Yeşil Kuşak, İspendere Şifalı Suları, Çınar Park'la, Surlarla ve Kültürel çalışmalarla ilgili olsun, ve hizmet binalarımızın yapılması ile ilgili olsun, büyük gayret ve çaba içerisindeyiz. Bu çalışmalarımızda milletvekillerimizin desteğini hep gördük" "diye konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!