dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.55
  • EURO
    34.92
  • ALTIN
    2442.0
  • BIST
    9716.77
  • BTC
    64419.140$

Kupayı Malatya'ya getireceğiz


Kupayı Malatya'ya getireceğiz
Evkur Yeni Malatyaspor'un TFF 1.ligte yakaladığı başarılara dikkat çeken Sportif Direktör Ali Ravcı, 'Bu takım buralara tesadüf eseri gelmedi. Sezon başından beri bir çok badireler atlattı. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve çalışanlarımız inanılmaz bir efor sarf etti. Bu futbolcular bu takımı bu seviyeye getirdi, zirveyi bırakacak halimiz yok. Allah'ın izniyle bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz ve o kupayı da Malatya'ya getireceğiz' dedi.
Narin

HABER MERKEZİ-MALATYA

TFF 1. Lig takımı Evkur Yeni Malatyaspor'un ligin başından bu yana çok efor sarfettiğini belirten Sportif Direktörü Ali Ravcı,ligin son haftalarına yaklaşırken önemli açıklamalarda bulundu. Takımın şu an bulunduğu konuma tesadüfen gelmediğini anlatan Ravcı, "Sezon başından beri bir çok badireler atlattı. Futbolcularımız, teknik heyetimiz ve çalışanlarımız inanılmaz bir efor sarf etti. Bu futbolcular bu takımı bu seviyeye getirdi, zirveyi bırakacak halimiz yok. Allah'ın izniyle bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz ve o kupayı da Malatya'ya getireceğiz" dedi.

PUAN FARKI SÜRÜYOR
Nurettin Soykan Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ali Ravcı, "Haftalar gitgide azalıyor ama bizim de avantajlı durumumuz devam ediyor. Son 3 maça baktığımızda Giresun'dan alınmış 1 puan var. Puansal olarak Eskişehir ve Sivas ile aramızdaki fark hala devam ediyor. Bu takım buralara tesadüf eseri gelmedi" dedi.

ZİRVEDE BIRAKACAK HALİMİZ YOK
Bazı kesimlerin son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan memnun olmayabileceğini kaydeden Ravcı, "Bazıları bize inancını kaybetmiş olabilir ama bize inanan insanlar lazım. Çünkü bu takım sadece bizim takımımız değil, bütün Malatyalıların takımı. Biz inanan insanları yanımızda görmek istiyoruz. Çünkü biz hem kendimize inanıyoruz, hem de futbolcu grubumuza inanıyoruz. Mademki bu futbolcular bu takımı bu seviyeye getirdi, zirveyi bırakacak halimiz yok. Allah'ın izniyle bu ligi şampiyon olarak bitireceğiz ve o kupayı da Malatya'ya getireceğiz" şeklinde konuştu.

GÖZTEPELİLERİ FIRÇALADI SAHADA KONUŞUN!
Bu hafta Göztepe ile zorlu bir maça çıkacaklarını anlatan sportif direktör, "Duyuyoruz Göztepe tarafının bu maç ve bizimle ilgili yorumlarını. Gidip oradan zorlanmadan 3 puanı alıp döneceğiz diyorlar. Eğer konuşacakları sözü varsa bunu sahada söylesinler. Biz inşallah sahada konuşmak istiyoruz. Bunun için bu maça çok iyi çalışıyoruz" dedi.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!