dore okulları
Malatya
26 Nisan, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.60
  • EURO
    34.99
  • ALTIN
    2438.2
  • BIST
    9716.95
  • BTC
    64473.67$

Malatya yakışanı yapacak


Malatya yakışanı yapacak
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandumda Malatya'nın bir kez daha güçlü bir destek vereceğini söyledi.
Narin

HABER MERKEZİ- MALATYA 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Yeşilyurt ilçesine bağlı Topsöğüt Mahallesi'nde referandum çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, 16 Nisan'da gerçekleştirilecek olan referandumda Malatya'nın bir kez daha güçlü bir destek vereceğini kaydetti.

HER DÖNEM GÜÇLÜ DESTEK
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise önemli bir seçimin arifesinde olduklarını ifade ederek, milletin her zaman AK Parti'ye güçlü bir destek vererek, arkasında dimdik durduğunu söyledi.

SİYASETEN ÇOK GÜÇLÜYÜZ
AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da Malatya'nın siyaseten çok güçlü bir dönemde olduğunu belirtti. Kahtalı, 16 Nisan referandumunun ülke için büyük önem arz ettiğini belirterek, referandumda Malatya'nın Türkiye rekorunu kıracağına inandıklarını dile getirdi.

SÜREÇ ÇOK ÖNEMLİ
Toplantıda konuşan TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın ise önemli bir süreci hep birlikte yaşadıklarını belirterek, "Çok önemli bir süreçteyiz. 16 Nisan'da yeni Türkiye'nin müjdesini sizlerden almak istiyoruz. Çünkü bu süreç bizim için büyük önem taşıyor. Bir siyasi parti ya da şahsın kaderiyle alakalı değil, her birimizin kendi kaderiyle ilgili yaşadığımız bir süreç" dedi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN SEÇİM YAPACAĞIZ
16 Nisan'da yapılacak olan referandumun Türkiye'nin geleceği için büyük önem taşıdığına vurgu yapan Aydın, "Biz nasıl bir Türkiye istiyoruz? Nasıl bir Türkiye'de çocuklarımızı büyütmek istiyoruz. Evlatlarımıza, torunlarımıza nasıl bir gelecek, nasıl bir miras devretmek istiyoruz? Eski Türkiye mi, yeni Türkiye mi? Bu Avrupalıların, batılıların terör örgütleriyle birlikte engellemeye çalıştıkları yeni Türkiye'nin kapılarını açıp açmama meselesi, bu süreçte yaşadığımız en temel meseledir. Bu süreci hepimiz çok iyi değerlendireceğiz. Terör örgütlerine ev sahipliği yapan ülkeler, aynı zamanda 'hayır' kampanyası yürüten herkese bir nevi devlet desteği verirken, bakanlarımızı Avrupa'nın da demokratik kurallarına aykırı bir şekilde içeriye almıyorlar, toplantılarını iptal ediyorlar, salonlarını kapatıyorlar. Bu süreçte terör örgütleri bu kadar eylem yaparken, 'Hayır' kampanyaları için bu kadar çalışırken, batılılar Türkiye'nin aleyhinde bu kadar iş görürken, demek ki biz doğru yoldayız. ifadelerini kullandı.

TARİHİ BİR FIRSAT!
Mevcut sistemden dolayı Türkiye'nin çok şey kaybettiğini dile getiren Aydın, "Bu seçimde öyle 3-4 yılda bir önümüze gelen sandıklar yok. 100-150 yılda gelebilecek olan bir fırsat ayağımıza geldi. Onu çok iyi kullanmamız lazım. Bu tarihi fırsatı, Malatya'da da tarihi bir oyla perçinlememiz lazım. Bu mevcut sistemden, bu ülke çok çekti. Bu millet nice acılar, sıkıntılar yaşadı. Artık 1, 3, 5 aylık hükümetlerle kaybedecek zamana tahammülümüz yok. Artık bizim heba edilecek, kaybedilecek enerjiye tahammülümüz yok. Bu millet adına doğru olanı yapacağız" şeklinde konuştu.

elsan

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!