Battalgazi Belediyesi Devlet Hastanesi Otoparkını Baştan Aşağı Yeniledi
GÜNDEMBattalgazi Belediyesi, Battalgazi Devlet Hastanesi otoparkında yürüttüğü kapsamlı yenileme çalışmalarını tamamladı. Yaklaşık 1000 metrekarelik alanda yapılan asfalt serimi ile hasta ve hasta yakınları için daha güvenli ve düzenli bir park alanı oluşturuldu.
Battalgazi Belediyesi, ilçedeki kamu kurumlarının kullanım alanlarını iyileştirmeye yönelik çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Battalgazi Devlet Hastanesi otoparkında zamanla meydana gelen yıpranmaları gidermek amacıyla başlattığı yenileme işlemini kısa sürede bitirdi.
ZEMİN TAMAMEN YENİLENDİ
Çalışmalar kapsamında, yaklaşık 1000 metrekarelik otopark alanındaki eski ve bozulmuş beton zemin iş makineleriyle kazınarak kaldırıldı. Zemin düzenleme ve iyileştirme işlemlerinin ardından ekipler, gündüz saatlerinde sıcak asfalt serimi gerçekleştirerek alanı modern bir görünüme kavuşturdu. Yapılan asfaltlama çalışmasıyla otopark yüzeyindeki tüm bozulmalar giderilirken, araç giriş ve çıkışlarının daha düzenli hale gelmesi sağlandı.
VATANDAŞLARIN KONFORU HEDEFLENDİ
Özellikle hastaneyi ziyaret eden hasta ve hasta yakınlarının mağduriyet yaşamaması adına yürütülen bu çalışma ile otoparkın daha güvenli ve rahat kullanılması amaçlanıyor. Modernize edilen park alanı, bölgedeki araç trafiği yükünü de hafifletecek şekilde düzenlendi.
Belediye yetkilileri, ilçede yaşam kalitesini artırmak adına yürütülen faaliyetlerin devam edeceğini vurgulayarak, "Vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaların aralıksız devam edecektir" açıklamasında bulundu.
KAYNAK: MHA
İlginizi Çekebilir