Battalgazi Belediyesinin Gönül Sofraları Hizmet Lokantası’nda Kuruldu
GÜNDEMBattalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Ramazan ayı boyunca Hizmet Lokantası’nda düzenlenen iftar programlarına katılarak vatandaşlarla aynı sofrada buluştu. Bu yıl iftarların daha sağlıklı bir ortamda sunulduğunu belirten Taşkın, paylaşma ve dayanışma vurgusu yaptı.
Battalgazi Belediyesi, mübarek Ramazan ayının manevi iklimini Hizmet Lokantası’nda kurulan gönül sofralarıyla yaşatıyor. Ramazan başından bu yana aralıksız devam eden iftar programlarına katılan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, hemşehrileriyle bir araya gelerek dayanışma ruhuna dikkat çekti.
İFTARLAR ÇADIR YERİNE DAHA KONFORLU BİR ORTAMDA VERİLİYOR
Vatandaşların daha düzenli ve sağlıklı bir ortamda oruçlarını açabilmeleri için bu yıl stratejik bir değişikliğe gidildiğini belirten Belediye Başkanı Bayram Taşkın, şu değerlendirmelerde bulundu: “Ramazan ayı paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel şekilde yaşandığı bir zaman dilimi. Hemşehrilerimizle aynı sofrayı paylaşmak bizim için büyük bir mutluluk. Belediyemiz tarafından Ramazan ayı boyunca Hizmet Lokantası’nda iftar programı düzenleniyor ve her gün yüzlerce hemşehrimizi burada misafir ediyoruz. Vatandaşlarımızın daha sağlıklı ve düzenli bir ortamda iftar yapabilmesi için bu yıl iftar programlarımızı çadır yerine Hizmet Lokantası’nda gerçekleştiriyoruz.”
DAYANIŞMA YILIN TÜM AYLARINDA SÜRÜYOR
Belediye ve teşkilat iş birliğiyle ihtiyaç sahibi her aileye ulaşma gayretinde olduklarını ifade eden Taşkın, yardımların sürekliliği hakkında şunları söyledi: “Ramazan ayında yardımlaşma ve dayanışma daha da önem kazanıyor. Belediyemiz ve teşkilatımızla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaşmaya gayret ediyoruz. Bu desteklerimizi sadece Ramazan ayıyla sınırlı bırakmıyor, yıl boyunca sürdürmeye devam ediyoruz.”
AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci de programa katılarak Hizmet Lokantası’nın sağladığı uygun ortama değindi. Kahveci, “Vatandaşlarımız aileleriyle birlikte gelip iftarlarını yapabiliyor. Ramazan ayının paylaşma ve dayanışma ruhu bu sofralarda yaşatılıyor” şeklinde konuştu.
İlginizi Çekebilir