© Malatya Time

Keşfettik: Malatya’nın Sosyal Medya Gündeminde Neler Var?

Malatya sosyal medyası, önemli gelişmelerle dolu bir gün yaşadı. İşte dikkat çeken başlıklar ve detaylar.

VELİ AĞBABA’NIN TÜTÜN ELEŞTİRİSİ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, AK Parti’nin tütün politikalarını eleştirerek, yerli ve milli tütün üretimine yönelik uygulamaların adaletsiz olduğunu belirtti. Ağbaba, tütün yasağına ilişkin çifte standartlar iddiasında bulundu.

ULAŞTIRMA BAKANINDAN MALATYA’YA İKİ MÜJDE

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdurrahman Babacan, Malatya için iki önemli ulaşım projesi müjdesi verdi. Bakan Babacan, çevre yolu yenileme çalışmalarının yakında başlayacağını ve Kuzey Çevre Yolu Projesi’nin planlandığı gibi ilerlediğini açıkladı.

KÜLECİK RADAR ÜSSÜ VE ULUSAL GÜVENLİK

Twitter üzerinden yapılan açıklamalarda, Külecik radar üssünün ulusal güvenlik gereği kurulduğu ve bilgilerin NATO müttefiki olmayan ülkelerle paylaşılmadığı belirtildi. Bu konuda yapılan spekülasyonlar eleştirildi.

MALATYA VALİSİYLE ÖNEMLİ GÖRÜŞMELER

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile bir araya gelerek şehrin çeşitli meseleleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

ÖĞRENCİLER İÇİN KAMP ATEŞİ ETKİNLİĞİ

Kredi ve Yurtlar Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen kamp ateşi etkinliği, öğrencilere sınav öncesi motivasyon sağladı. Etkinlikte öğrenciler, şarkılar eşliğinde patates pişirerek keyifli zaman geçirdiler.

YENİ DEPREM BİLGİSİ

Yeşilyurt, Malatya’da meydana gelen 3.2 büyüklüğündeki deprem, bölge sakinlerini tedirgin etti. Deprem, sosyal medyada da geniş yankı buldu.

HABER MERKEZİ-MALATYA 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER