© Malatya Time

Öğrenciler Mehmetçik İçin Kalemlerini Konuşturdu: Şiir Yarışmasında Dereceye Girenler Kışlayı Ziyaret Etti

Millî Savunma Bakanlığı'nın "Mehmetçikle Bir Gün" Projesi kapsamında şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Altay Kışlası’nı ziyaret etti ve kaleme aldıkları şiirlerle Mehmetçik’e duydukları minnettarlığı dile getirdi.

Millî Savunma Bakanlığı tarafından yürütülen “Mehmetçikle Bir Gün” Projesi kapsamında, Mehmetçik temalı şiir yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Altay Kışlası’nı ziyaret etti. Ziyaret, öğrencilerin kaleme aldıkları şiirlerini Mehmetçiklere sunarak onlara duydukları sevgiyi ve minnettarlığı dile getirdiği özel bir etkinlik halini aldı.

ŞİİR YARIŞMASINDA DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLER

Türkiyem Ortaokulu’ndan Hatice Kübra Atlıhan, Rıdvan Mertöz Ortaokulu’ndan Efnanur Aktaş ve Özal Ortaokulu’ndan İsmet Eren, şiirleriyle yarışmada dikkat çekerek dereceye giren öğrenciler oldular. Öğrenciler, yazdıkları şiirlerle Mehmetçik’e duydukları saygı ve minnettarlığı etkileyici bir şekilde ifade ettiler.

ÖĞRENCİLER MEHMETÇİKLERLE DUYGULU ANLAR PAYLAŞTI

Öğrenciler, Altay Kışlası'nda askerlerle bir araya gelerek yazdıkları şiirleri paylaştılar. Bu duygu dolu anlar, hem öğrenciler hem de Mehmetçik için unutulmaz anılar oluşturdu.

ÖDÜLLER TAKDİM EDİLDİ

Etkinlik sonunda, dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Öğrenciler, hem duygusal hem de gururlu anlar yaşadıkları bu anlamlı etkinlikten büyük bir memnuniyetle ayrıldılar.


 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER