© Malatya Time

Yeşilyurt’ta Aileler Ve Çocuklar Eğlencenin Tadını Çıkardı

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’in öncülüğünde Melekbaba Gençlik Merkezi’nde düzenlenen Aile Şenliği, aileleri bir araya getirerek hem eğlenceli hem de unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinlikte konserlerden sportif aktivitelere kadar birçok sürpriz yer aldı.

Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit’in öncülüğünde, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen Yeşilyurt Aile Şenlikleri, Melekbaba Gençlik Merkezi’nde coşkulu anlara sahne oldu.

ÇOCUKLAR GÜLDÜ, AİLELER KAYNAŞTI

Aile şenlikleri kapsamında düzenlenen etkinlikte, sportif aktiviteler, renkli yarışmalar, canlı konserler, çocuk oyun alanları ve sürpriz hediyeler ile hem çocuklar hem de ebeveynler keyifli anlar yaşadı.

Etkinlik boyunca Melekbaba Mahallesi’nde yaşayan vatandaşlar, komşuluk ilişkilerini pekiştirirken, çocuklar da gönüllerince eğlendi.

BAŞKAN GEÇİT: “AİLELERİMİZİN MUTLULUĞU İÇİN VARIZ”

Etkinlikte konuşan Yeşilyurt Belediye Başkanı İlhan Geçit, şunları söyledi: “Aile bağlarımızı güçlendiren, çocuklarımızla birlikte unutulmaz anlar yaşamamıza vesile olan bu etkinliklerle hemşehrilerimizle bir araya gelmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Melekbaba’da ailelerimizin samimiyeti ve coşkusu bizlere güç veriyor. Ailelerimizin mutluluğu, çocuklarımızın neşesi için çalışmalarımıza kararlılıkla devam edeceğiz.”

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN GÜZEL ÖRNEĞİ

Yeşilyurt Belediyesi, bu tür sosyal ve kültürel etkinliklerle toplumsal birlikteliği artırmayı, aile bağlarını güçlendirmeyi ve çocuklara pozitif yaşam alanları sunmayı hedefliyor.

HABER MERKEZİ-YEŞİLYURT 
 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER