2015 Kültürel etkinliklerine bugünden yön verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. tarafından 2015 yılında yapılması planlanan kültürel etkinlikler ile ilgili bilgilendirme ve istişare toplantısı yapıldı.
Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen toplantıya; Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı İhsan Gencay, Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vakıfların yetkilileri katıldı.
İstişare toplantısında konuşan Kültür A.Ş. Genel Müdürü Sabri Akın, "Kültür A.Ş. olarak yapacağımız tüm kültürel etkinliklerde ortak akıl düşüncesinden hareketle, sivil toplum kuruluşlarımızın görüş ve önerilerini alacağız" dedi.
Akın, 15 Kasım Cumartesi günü Atatürk Spor Salonu'nda 'Ehlibeyt Sevgisi ve Kerbela' konulu bir konferans düzenleyeceklerini de ifade etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Malatya'da Kolonlardan Gelen Sesler Mahalleliyi Sokağa Döktü
- Düğün Sevinci Facianın Eşiğinden Döndü: Konvoyda Zincirleme Kaza Yaşandı
- Malatya Emniyetinden Uyuşturucuya Geçit Yok: 7 Şüpheli Tutuklandı
- Malatya'da Sosyal Konutlarda Teslim Öncesi Kapılar Kırıldı
- Ağır Yaralı Olarak Sağlık Merkezine Getirilen 58 Yaşındaki Adam Hayatını Kaybetti
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.