2015'te kaç Malatyalı evlendi?

Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu açıkladı
Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu tarafından 2015 yılı içerisinde toplam 3 bin 273 çiftin nikahı kıyıldı. Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, 2015 yılı içerisinde Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğuna toplam 3 bin 370 çift başvurdu. Müracaat eden çiftlerden istenen belgeleri getiren ve evlenmelerinde bir engel bulunmayan toplam 3 bin 273 çiftin nikahı kıyılırken, 97 çiftin nikahı ise çeşitli sebeplerden dolayı kıyılamadı.
Evlendirme Memurluğu tarafından nikahı kıyılan 3 bin 273 çiftten istekleri doğrultusunda 3 bin 13'ü törensiz, 46'sı hafta sonu dış mekanda törenli, 78'inin hafta sonu törenli, 121'i hafta içi törenli, 15'i ise ekonomik durumlarının iyi olmadığını beyan ederek Encümen kararı ile nikah kıydırdı.
Bu arada, 32 çift de il dışında olmalarına rağmen gerekli bütün evraklarını tamamlayıp izin belgeli olarak Malatya Büyükşehir Belediyesi Evlendirme Memurluğu'nda nikah kıydırdı. .
Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, zaman zaman evlenecek çiftlere sürpriz yaparak nikahlarını kıydı.
Büyükşehir Belediyesi, yeni çiftlere nikahlarının ardından, fincan takımı, çeyrek altın ve ilmihal hediye etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kekik ve Geven Yaylalarından Gelen Eşsiz Lezzet İçin Kovanlarda Yoğun Mesai Başladı
- Ankara'da Görev Yapan Malatyalı Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner'den Minikler İçin Örnek Proje
- Geleceğin Gastronomi Yıldızı Yeşilyurt'ta Parladı: Hatem Sudenaz Aygün Büyük Ödülün Sahibi Oldu
- Malatya Çevreyolunda Sivil Polis Aracı İle Motosiklet Çarpıştı: Asfalta Savrulan Sürücü Yaralandı
- Dehşet Saçan Polis Memuruna Ağırlaştırılmış Müebbet Verilirken Tutuksuz Yargılanan Eşi De Tutuklandı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.