25 ayrı noktada konteyner kentler kuruluyor

Deprem felaketinin ardından, Malatya'da, konteyner kentler kurulumu noktasında çalışmalar yapılıyor. Malatya Merkez ile Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde 25 ayrı noktada yaklaşık 7 bin 500 konteynerin kurulumu sürüyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi MESTON tarafından şehrin değişik bölgelerinde yeni konteyner kentlerin kurulumu için saha düzenleme ve konteyner yerleştirme çalışmaları yapılıyor. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından verilen bilgilere göre, MESTON Şirketi Malatya Merkez ile Akçadağ ve Doğanşehir ilçelerinde 25 ayrı noktada yaklaşık 7 bin 500 konteynerin kurulumunu yürütüyor.
HER DETAY DÜŞÜNÜLDÜ
Konteyner kent kurulumu için belirlenen alanlarda zemin düzeltme çalışmaları yapılıyor. Ayrıca altyapı çalışmalarının sürdüğü bölgede, kentler için elektrik trafoları ve sokak aydınlatmaları da düşünüldü. Bölgede çocuklar için de çeşitli alanlar olacak. Çocukların yaşadıkları travmaları atlatabilmesi için çocuk oyun alanları, basketbol sahaları da yapılacak. Öte yandan mescitler de bölgenin olmazsa olmazı.
HABER MERKEZİ-MALATYA

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Kocaeli’de Gol Yağmuru Malatya’yı Boğdu: Yeni Malatyaspor’un Dağılma Sezonuna Nokta Gibi Mağlubiyet
- Kurban Kesiminde Kuralsızlığa Ceza Yağacak
- Karaciğer Naklinde Uzmanların Rotası Malatya
- Elektrik Kesintisi Listesi Yayınlandı: İşte Mahalle Mahalle Detaylar
- Gece Vakti İlaca İhtiyaç Olanlara 24 Saat Açık Eczane Desteği
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.