'Amacımız birlik ve beraberlik'

Malatya Doğa Cadde Alışveriş Merkezinde her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Aşure gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
HABER MERKEZİ-MALATYA
Malatya Doğa Cadde Alışveriş Merkezinde her yıl olduğu gibi bu yılda düzenlenen Aşure gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
ETKİNLİĞE KATILANLAR
İnönü Caddesi üzerinde bulunan Doğa Cadde Alışveriş Merkezi önünde gerçekleştirilen Aşure etkinliğine vatandaşların yanı sıra AVM'de yer alan firma temsilcileri ile AVM yönetimi de katıldı.
2 BİN KİŞİYE AŞURE İKRAM EDİLDİ
Yaklaşık iki bin kişiye ikram edilen Aşure etkinliği ile ilgili konuşan AVM yetkilisi Mehmet Dağlı, "Muharrem ayı nedeniyle geleneksel hale getirdiğimiz etkinliğimizde 2 bin kişiye aşure ikram ediyoruz. Etkinliği düzenlemekteki amacımız birlik ve beraberliğe katkı sunmak. Bu vesile ile Muharrem Ayının da hayırlara vesile olmasını diliyoruz" diye konuştu.
Vatandaşlarda, AVM yetkililerine teşekkür etti.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- Yazın Aşırı Terlemeden Kurtulmak İçin Doğru Yöntemi Seçin
- Hemşerimiz Oktay Kaynarca'nın Eğitimine Kol Kanat Gerdiği Başak Yıldırım Üniversiteden Mezun Oldu
- Afetzedeler İçin Son Altmış Günlük Yasal Süre Uyarısı Yapıldı: Borçlandırma Yapmayanın Hak Sahipliği İptal Edilecek
- Murat Kurum Türkiye'nin Konut Üretiminde Dünyada Bir Numara Olduğunu Söyledi
- Akçadağ'da 57 Sulama Havuzu İçin Çalışmalar Başladı
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN


Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.